Facebook Pixel Ο Γιάννης Ζαβραδινός στο sportdog για τον φετινό Παναθηναϊκό
| 2019-11-17 11:00:00

"Αυτό μου είπε ο Δώνης - Θα είμαστε χαρούμενοι για χρόνια - Όπως με Καπετάνιο"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτό μου είπε ο Δώνης - Θα είμαστε χαρούμενοι για χρόνια - Όπως με Καπετάνιο"

Φοβερός Ζαβραδινός στο sportdog. "Ευτυχώς που έχουμε τον...".

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Γιώργο Δώνη και την προσπάθεια που κάνει και φέτος στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Ζαβραδινός που είχε θητεία στο Τριφύλλι πάνω από 40 χρόνια.

Παλιός υπεύθυνος ασφαλείας στούς αγώνες της ομάδας, ο Γ. Ζαβραδινός σχολίασε το ξέσπασμα του Γρηγόρη Παπαβασιλείου μετά τη νίκη τού Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε και τι του είπε ο Γιώργος Δώνης σε συνομιλία που είχαν για τον Παναθηναϊκό και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

"Ομάδα που θα μας κάνει χαρούμενους για πολλά χρόνια"

"Ο Γρηγόρης είναι χρόνια στην ομάδα, ήταν φυσικό και επόμενο να βγει η πίεση και να δακρύσει. Είναι πολύ καλό παιδί και δεμένος με τον Παναθηναϊκό. Όλοι αισθανθήκαμε υπερηφάνεια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, γυρίσαμε το παιχνίδι που στο ημίχρονο ήταν 2-0 σε 3-2. Όλοι το χαρήκαμε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι η ομάδα και να έχει διάρκεια", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Γιάννης Ζαβραδινός.  



Πώς βλέπετε φέτος τον Παναθηναϊκό;

"Είχε φτιαχτεί με μέταλλο η ομάδα και βαδίζουμε σε πολύ καλή κατάσταση. Φτιάχνει ο Δώνης ομάδα που θα μας κάνει χαρούμενους για πολλά χρόνια. Αυτό είναι πιο σημαντικό από την ανατροπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ".

"Δεν τραβάει πολύ ο Γιόχανσον - Αυτό μου είπε ο Δώνης για τη φετινή σεζόν"

Ποια είναι η άποψή σας για τον Γιώργο Δώνη;

"Ευτυχώς που είναι ο Γιώργος στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω αν ήταν άλλος προπονητής τι θα έκανε. Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και υπάρχει μεγάλη πίεση. Θεωρώ ότι χρεώνουν πολλά στον Δώνη αλλά κάνουν λάθος. Κάνει πολύ καλή δουλειά, μην ξεχνάμε ότι μια νεανική ομάδα χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Αν υπάρξει στραβό αποτέλεσμα, θα πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα. Είχα μιλήσει με τον Γιώργο πριν από λίγο καιρό και είχα εκφράσει τις αμφιβολίες και τους φόβους μου για τη φετινή σεζόν. Ξέρεις τι μου είχε πει ο Γιώργος; Κύριε Γιάννη να μην στεναχωριέσαι, θα πάμε καλύτερα και από πέρσι". 



Να κλείσουμε με αυτό: Έχετε αγαπημένο παίκτη στην ομάδα;

"Να πεις για τον Χατζηγιοβάνη, να πεις για τον Μπουζούκη, μα και ο Αποστολάκης που είναι γιος του Στράτου, σε λίγο καιρό θα είναι από τους βασικούς. Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Από τους μεγάλους ξεχωρίζουν ο Ινσούα, ο Ζαχίντ, ο Μακέντα. Ο Γιόχανσον έχει πέσει φέτος, δεν τραβάει πολύ. Το θέμα είναι να έχει διάρκεια. Θεωρώ ότι ομάδα σιγά-σιγά, όπως έλεγε και ο Καπετάνιος, θα χτιστεί και δεν θα αγοραστεί. Έτσι είναι το σωστό να συμβαίνει στις ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκάει" αποχώρηση στον Παναθηναϊκό - Δεν μένει άλλο χωρίς να παίζει - Αποζημίωση και φεύγει!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags