Facebook Pixel "Μεταγραφή" ο Γκασπάρ στη Νέα Σμύρνη για Ολυμπιακό!
| 2019-11-23 21:26:00

Έσκασε "μεταγραφή" στη Ν. Σμύρνη για τον Ολυμπιακό - Δυναμίτης ο... ξεχασμένος, "τρώει" βασικό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έσκασε "μεταγραφή" στη Ν. Σμύρνη για τον Ολυμπιακό - Δυναμίτης ο... ξεχασμένος, "τρώει" βασικό!

Ενίσχυση απ' το πουθενά! Βγαίνει η επένδυση, έτοιμος διάδοχος.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και είναι η αλήθεια ότι δεν πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο Λονδίνο για να παίξει τα ρέστα του με την Τότεναμ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς, έχοντας πάντως και ορισμένα θετικά στοιχεία, που μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα εν όψει της συνέχειας.



Ένα από αυτά ήταν η επανεμφάνιση του Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος "έγραψε" την δεύτερη συμμετοχή του με την φανέλα του Ολυμπιακού, ύστερα από τα 27 λεπτά που είχε παίξει κόντρα στον ΟΦΗ πριν αρκετό καιρό.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αποκτήθηκε με αρκετές προσδοκίες το καλοκαίρι, όμως δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μάρτινς, κάτι που φαίνεται πως μπορεί και να αλλάξει μετά από το αποψινό ματς.



Ο 26χρονος αμυντικός ήταν πολύ δραστήριος κόντρα στον Πανιώνιο, είχε αρκετές καλές προωθήσεις, κερδίζοντας και το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι Ερυθρόλευκοι και έδειξε ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και γιατί όχι να αποτελέσει... διάδοχό του, αν ο Νορβηγός αποφασίσει να φύγει για άλλες... πολιτείες (δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του).

Ο Ολυμπιακός επένδυσε το καλοκαίρι στον Γκασπάρ και αυτή του η επένδυση μοιάζει να βγαίνει -έστω και με καθυστέρηση- προσθέτοντας μια πολύ καλή "μεταγραφή" στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς για την δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και ενδεχομένως και Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον Ολυμπιακό με το "θηρίο" - Από του... χρόνου θα παίξει ξανά μπάλα - Έχει πάρει 6 κιλά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags