Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Τι θα κάνει με τις μεταγραφές
| 2019-11-24 12:30:00

Απίστευτο: Δανεικός στον... ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης - Τους "γλεντάει" με τον Λημνιό ο Ιβάν Σαββίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο: Δανεικός στον... ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης - Τους "γλεντάει" με τον Λημνιό ο Ιβάν Σαββίδης!

Ποιος "εκβιάζει" και πότε θα γίνει το... τρελό deal;

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Περισσότερο για εσωτερική διαχείριση και επικοινωνιακούς λόγους οι διαρροές που προκύπτουν από τον ΠΑΟΚ και θέλουν τον σύλλογο να έχει αποφασίσει να μην παραχωρήσει τους Γιαννούλη, Λημνιό. Αφενός γιατί τέτοια απόφαση δεν έχει παρθεί. Αφετέρου γιατί δεν γίνεται να παρθεί.  Εχουμε συνεχώς καταγράψει στον sportdog πως τέτοια περιθώρια πλέον οι πρωταθλητές δεν έχουν.

Το ασφυκτικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί σχετικά με το στάτους του συλλόγου για το Financial Fair Play επιβάλλει πωλήσεις. Όχι μόνο μία, αλλά παραπάνω, σε ορίζοντα καλοκαιριού. Και αυτές θα γίνουν, ανεξαρτήτως διαρροών και επικοινωνιακής πολιτικής. Διαφορετικά, ο ΠΑΟΚ θ’ αντιμετωπίσει αρκετά σοβαρές συνέπειες, συνέπειες που τουλάχιστον για έναν χρόνο αποφεύγει, γλυτώνοντας τις με «απλές» επιβολές προστίμων.

Προφανώς, σκοπός και πρόθεση του «δικεφάλου» είναι να μην πουληθούν και οι δύο τον προσεχή Ιανουάριο. Για τον Γιαννούλη, κακά τα ψέματα όμως, δεν υπάρχουν περιθώρια ελιγμών. Είναι τέτοιο και τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον για τον διεθνή αριστερό μπακ που θεωρείται δεδομένο πως οι αναμενόμενες προτάσεις θα καλύψουν το buy-out των 8 εκατ. ευρώ. Οπότε, σε μια τέτοια περίπτωση, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αυτό που θα προσπαθήσει και ήδη έχει γίνει σχετική νύξη στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή (πέραν της εντατικοποίησης των πιέσεων για να κάτσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι για μια πιθανή επέκταση συμβολαίου, που ναι,  κάτι τέτοιο θ’ αλλάξει τα δεδομένα), είναι το όποιο deal προκύψει τον Ιανουάριο να έχει ισχύ από το καλοκαίρι. Να μείνει δηλαδή ο Γιαννούλης στην Τούμπα ώσπου να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ακόμη και αυτό όμως, δύσκολο είναι. 

Οσο για τον Λημνιό, είναι σαφές πως τα 15 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως δική του ρήτρα αποδέσμευσης επιτρέπει στον ΠΑΟΚ μεγαλύτερη άνεση. Τέτοια πρόταση δεν θα έρθει τον Ιανουάριο, ενώ είναι συζητήσιμο πως θα… έρθει και γενικότερα. Και ο λόγος εδώ είναι πολύ απλός: το συμβόλαιο του Λημνιού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21, οπότε όλοι οι ενδιαφερόμενοι (που εννοείται πως υπάρχουν) θα περιμένουν ως τότε προκειμένου να «πιέσουν» τους πρωταθλητές. Τι θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ, με δεδομένο πάντα πως δεν προκύπτει πρόταση τον Ιανουάριο; Να επεκτείνει το συμβόλαιο του Λημνιού ως το ερχόμενο καλοκαίρι…

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε επιστροφή-μπαμ στον ΠΑΟΚ - Αυτόν φέρνει πίσω ο Σαββίδης - Όνομα που... τρελαίνει τον κόσμο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags