Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έτσι θα κατέβει στο Καραϊσκάκη; - Τι ισχύει για Φερέιρα - Ξεπούλημα με Πέλκα, Πασχαλάκη!"
| 2019-11-25 22:34:00

"Έτσι θα κατέβει στο Καραϊσκάκη; - Τι ισχύει για Φερέιρα - Ξεπούλημα με Πέλκα, Πασχαλάκη!"

του Γιώργου Κτενά
"Έτσι θα κατέβει στο Καραϊσκάκη; - Τι ισχύει για Φερέιρα - Ξεπούλημα με Πέλκα, Πασχαλάκη!"

"Ρουκέτες" από Θεσσαλονίκη. Πόσα φέρνουν Γιαννούλης, Λημνιός.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει για τον ΠΑΟΚ, αλλά και σε αγωνιστικά θέματα του Δικέφαλου μίλησε στο sportdog ο Στέλιος Γρηγοριάδης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέλυσε τι πρέπει να κάνουν οι Θεσσαλονικείς για να φύγουν, στη χειρότερη περίπτωση, αήττητοι από το Φάληρο, μίλησε για τη θέση τού Φερέιρα στον Δικέφαλο αλλά και για παίκτες τής ομάδας που βρίσκονται στο προσκήνιο.

"Έτσι να παίξει ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο - Θα φύγει τουλάχιστον αήττητος αν..."

"Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο στο Καραϊσκάκη την Κυριακή, γιατί θα βρει απέναντί του τον Ολυμπιακό της Ευρώπης και όχι τον Ολυμπιακό τής Σούπερ Λιγκ. Για τους Ερυθρόλευκους αυτό το ντέρμπι είναι πιο σημαντικό από όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα περιμένω να δω τον καλύτερο Ολυμπιακό σε αυτό το παιχνίδι. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας και, κατά την άποψή μου, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί όπως είχε κάνει στη ρεβάνς εναντίον του Άγιαξ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Σ. Γρηγοριάδης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Λάρισα, παρά τη νίκη και την ευφορία για την επιστροφή στην κορυφή, πρέπει να αποτελέσει καμπανάκι. Γιατί με τόση λίγη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, δεν νομίζω ότι μπορεί να ανταποκριθεί την προσεχή Κυριακή. Δεν έχω feeling για τον Ολυμπιακό, αλλά μετά από τις ισοπαλίες με τον Πανιώνιο και την Ξάνθη θα είναι δύσκολη η κατάσταση αν χάσουν και από τον ΠΑΟΚ. Αλλά τον Δικέφαλο τον ενδιαφέρει να φύγει, στη χειρότερη περίπτωση, ως αήττητος. Δεν είναι το άπαν για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι τής Κυριακής αλλά είναι η πρώτη από τις 4 μεγάλες μάχες που θα δώσει φέτος με τον Ολυμπιακό. Από ψυχολογική άποψη ίσως αποτελεί αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ολυμπιακός θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο. Κι αυτό σίγουρα θα μετρήσει για το ντέρμπι που πλησιάζει".

Μπορεί να υπάρξει και για τον Φερέιρα πρόβλημα, πλην του Μαρτίνς, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος από τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Υπάρχουν θέματα με τον Φερέιρα δηλαδή;

"Για τη διοίκηση δεν υπάρχει κανένα θέμα Φερέιρα, δεν υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Πορτογάλο. Υπάρχει εμπιστοσύνη, συνεχίζει το αήττητο σερί. Κανένας βέβαια δεν είναι ευχαριστημένος απόλυτα με αυτό που βλέπει, αλλά έχει την αμέριστη στήριξη και έχει τα φόντα για να πάρει το πρωτάθλημα. Η διοίκηση θα είναι η τελευταία που θα θέσει θέμα Φερέιρα. Στους παίκτες είναι λογικό να υπάρχουν δυσαρεστημένοι. Στον κόσμο επίσης είναι λογικό, γιατί συγκριτικά με τη φετινή ομάδα, η περσινή ήταν περισσότερο συγκροτημένη και σοβαρή".


 

"Πόσο να πουλήσει Λημνιό και Γιαννούλη - Μετάνιωσαν για Πέλκα"

Σε αγωνιστικά θέματα, υπάρχει περίπτωση να δούμε πώληση ενός εκ των Γιαννούλη ή Λημνιού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;

"Τρία είναι τα πιθανά σενάρια: Αν βρεθεί ομάδα για να καλύψει τις ρήτρες των παικτών και θέλουν και οι ίδιοι οι παίκτες, αυτονόητα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο και θα τους πουλήσει. Όπως είχε συμβεί και με τον Πρίγιοβιτς. Το δεύτερο σενάριο να αποφασίσει ο ΠΑΟΚ ότι δεν πουλάει κανέναν, αν υπάρξει πρόσφορα χαμηλότερη της ρήτρας. Το τρίτο σενάριο είναι να αποφασίσει ο ΠΑΟΚ να πουλήσει έναν από τους δύο, οπότε τότε να συζητήσουμε με πόσα να τον πουλήσει. Σε αυτή την περίπτωση ο καθένας βάζει ένα νούμερο. Νομίζω ότι κάτω από 7-8 εκατ. ευρώ δεν πρέπει να πουληθεί κανείς από τους δύο. Ο Λημνιός, μάλιστα, έχει χρόνο να δημιουργήσει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία λόγω της ηλικίας του".

Τέλος θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τους Πασχαλάκη και Πέλκα, που φαίνεται ότι το μέλλον τους βρίσκεται μακριά από τον ΠΑΟΚ.

"Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πουλήσει και τους δύο ή έναν από τους δύο, θα είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να πάρεις πολλά για κάποιον που τον έχεις βγάλει από τη βιτρίνα και τον έχεις βάλει στην αποθήκη. Άντε να πουληθούν, αλλά με πόσα; Άρα μιλάμε για ξεπούλημα και με το ξεπούλημα δεν συμφωνώ. Αν δεν ήταν στην Εθνική ο Πασχαλάκης, πού θα τον έβλεπαν οι ενδιαφερόμενοι; Για τον Πέλκα μετάνιωσαν πέρσι που υπήρχε ζήτηση και δεν τον πούλησαν. Τώρα είναι δύσκολα, ποιος θα δώσει τα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ;". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα βάλει... φωτιά στο ντέρμπι ο Σαββίδης – Αποφασίζει για το Φάληρο, τι θα κάνει ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags