Facebook Pixel Ήθελε ΑΕΚ, "ντου" σε ΠΑΟ: Αυτή την ομάδα αναλαμβάνει ο Κάναντι
| 2019-11-26 11:39:00

Συμφωνία: Αυτή την top ομάδα αναλαμβάνει ο Κάναντι - Ήθελε ΑΕΚ, "ντου" σε ΠΑΟ - Αποκάλυψη τώρα!

του Νίκου Στεργίου
Συμφωνία: Αυτή την top ομάδα αναλαμβάνει ο Κάναντι - Ήθελε ΑΕΚ, "ντου" σε ΠΑΟ - Αποκάλυψη τώρα!

Απομένουν λεπτομέρειες. Όλο το παρασκήνιο. Μόνο στο sportdog...

Ατρόμητος: Το πήγε από εδώ, το πήγε από εκεί. Έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να συγκινήσει την ΑΕΚ. Μίλησε με την Ξάνθη γνωρίζοντας το background στο σύλλογο. Έριξε δίχτυα ακόμη και στον Παναθηναϊκό. Τελικά όμως, εκεί που ξέρει και τον ξέρουν καταλήγει ο Ντάμιρ Κάναντι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, ο Αυστριακός έχει δώσει τα χέρια με τους υπεύθυνους του Ατρόμητου και επιστρέφει στον πάγκο των Περιστεριωτών αμέσως μόλις διευθετήσει το θέμα με την αποζημίωσή του από τη Νυρεμβέργη.

Ο 49χρονος τεχνικός είχε όλο αυτό το διάστημα τις απαιτούμενες επαφές με τους ανθρώπους του Ατρόμητου και παρόλο που ομολογουμένως δεν είχε την επιστροφή του ως Νο1 επιλογή, εν τούτοις, από τη στιγμή που δεν "έκατσε" οτιδήποτε άλλο (πάντα εντός συνόρων, αλλού αγορά και ενδιαφέρον, δεν είχε), τότε η προοπτική της επιστροφής στο Περιστέρι ήταν η προφανής επιλογή.

Και όπως φάνηκε, ήταν προφανής και για τις δύο πλευρές, αφού ο Ατρόμητος όσο προσπάθησε να δελεάσει τους προηγούμενους μήνες τον Σάββα Παντελίδη δεν τα καταφέρε.

Κάποιος άλλος που να κάνει... γκελ στους ανθρώπους της ομάδας δεν υπήρξε και εφόσον η δεδομένη απόφαση ήταν ο τεχνικός που θα διαδεχόταν τον Γιάννη Αναστασίου να γνώριζε την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, η επιλογή του Ντάμιρ Κάναντι αυτομάτως έπαιξε χωρίς αντίπαλο.

Αυτό που απομένει πλέον για την οριστικοποίηση της συμφωνίας είναι το διαδικαστικό κομμάτι. Να βρεθεί αρχικά η λύση στην υπόθεση της αποζημίωσης του Αυστριακού με τη Νυρεμβέργη και στη συνέχεια, να επισημοποιηθεί το πλαίσιο της προφορικής συμφωνίας του 49χρονου κόουτς με τη διοίκηση του Ατρομήτου και έτσι να οριστικοποιηθεί και η επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags