Facebook Pixel Κίνηση-ματ στον ΠΑΟΚ πριν απ’ τον Ολυμπιακό - Έτσι φτιάχνουν το κλίμα
| 2019-11-28 11:52:00

Κίνηση-ματ στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό - Έτσι φτιάχνουν το κλίμα - "Απάντηση" του αρχηγού!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κίνηση-ματ στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό - Έτσι φτιάχνουν το κλίμα - "Απάντηση" του αρχηγού!

Πέρασε στα "ψιλά". Φοβερή πρωτοβουλία. Τι θα κάνει στο γήπεδο;

ΠΑΟΚ: Πέρασε μάλλον στα "ψιλά". Λογικό εν μέρει αν αναλογιστεί κανείς το χαμό που γίνεται (και λογικά θα ενταθεί) σε επίπεδο επικοινωνίας, εντυπώσεων και χαρτοπολέμου μεταξύ Δικεφάλου και Ολυμπιακού εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι. Τραπέζι όλης της ομάδας επί ημερών Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο, δεν είχε γίνει στους πρωταθλητές.

Έγινε χθες. Καταγράφεται συνεπώς ως καινοτόμο με τον Πορτογάλο προπονητή. Προφανής η σκοπιμότητά του, παραμονές ενός τεράστιου ντέρμπι, με πολυεπίπεδες προεκτάσεις και πολύπλευρη σημασία. Περισσότερο αξιοσημείωτο, το ποιος πήρε την πρωτοβουλία: άνηκε λοιπόν σε έναν εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Πέλκα.

Έτσι κι αλλιώς δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες πρωτοβουλίες ο διεθνής μέσος, πόσο μάλλον σε μια εποχή που αγνοεί την ενδεκάδα, όντας εμφανώς εκτός πλάνων του προπονητή του, τουλάχιστον για το αρχικό σχήμα.

O Δημήτρης Πέλκας δεν έχει πατήσει γήπεδο από το ματς στο Βόλο, πριν ένα μήνα και κάτι δηλαδή, χωρίς έκτοτε να παίρνει ούτε δευτερόλεπτο και αυτό παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή του.

Τελευταίο του ματς βασικός; Ακόμη πιο πίσω, τα μέσα Σεπτεμβρίου στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Αν υπάρχει λοιπόν και προσωπική σημειολογία στην πρωτοβουλία που πήρε ο "Πελκίνιο" για το χθεσινό ομαδικό γεύμα σε εστιατόριο στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, είναι κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί τελείως υποκειμενικά.

Σίγουρα πάντως, ο διεθνής άσος με τη συγκεκριμένη του ενέργεια προφανώς θέλησε να ενισχύσει το αρχηγικό του προφίλ, τουλάχιστον σε επίπεδο αποδυτηρίων, αφού -κακά τα ψέματα- στο γήπεδο δεν έχει καταφέρει να το δικαιολογήσει φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φήμη-φωτιά: Έχασε Κουρμπέλη ο ΠΑΟΚ, "χτυπάει" άλλον άσο του ΠΑΟ - "Τρώει" Έλληνα που πωλείται!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags