Facebook Pixel Ολυμπιακός: "ΣΟΚ" αυτό που γράφτηκε για Μεριά, τι του κάνουν μετά την Τότεναμ
| 2019-11-29 13:10:00

"ΣΟΚ" αυτό που γράφτηκε για Μεριά, τι του κάνουν μετά την Τότεναμ - Σενάριο να τραβάς τα μαλλιά σου!

του Παναγιώτη Νικολάου
"ΣΟΚ" αυτό που γράφτηκε για Μεριά, τι του κάνουν μετά την Τότεναμ - Σενάριο να τραβάς τα μαλλιά σου!

Ακραία απόφαση από Ολυμπιακό. Ποια είναι η αλήθεια. "Κλικ" εδώ...

Είπαμε, να τον... κράξουμε τον Γιασίν Μεριά, αλλά όχι και να τον "τελειώσουμε". Τεράστια η ευθύνη του Τυνησίου στην ανατροπή που υπέστη την Τρίτη ο Ολυμπιακός, την αναγνώρισε και ο ίδιος και προφανώς με την κάκιστη ψυχολογική κατάσταση στην οποία έκτοτε βρίσκεται, αποτυπώνει και το πόσο και ο ίδιος βιώνει την επική του γκάφα.

Δεδομένα, ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως τονίσαμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, θα τον αφήσει στον πάγκο στο ντέρμπι της Κυριακής, προτιμώντας τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος γενικά θα πάρει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια. Διττή η σκοπιμότητα. Και να προστατευτεί ο Τυνήσιος (και κατ' επέκταση η ομάδα) αφού δεν είναι στην κατάλληλη θέση για να αγωνιστεί, αλλά και για να ξεκουραστεί, αφού εδώ και 1,5 χρόνο παίζει ασταμάτητα, έχοντας σπάσει κάθε όριο στην τρέχουσα σεζόν.

Από αυτό όμως, στο να διακινούνται σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει τον δανεισμό του έχει τεράστια απόσταση. Για την ακρίβεια, δεν έχει την παραμικρή υπόσταση! Καλώς η κακώς, οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν το πρώτο, πολύ φορτωμένο αγωνιστικά, πρώτο μισό της σεζόν με τρεις στόπερ διαθέσιμους, αφού το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Παμ Αμπού Σισέ τον έθεσε εκτός δράσης για όλο αυτό το διάστημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεπώς υποχρεώθηκε να δώσει παραπάνω ρόλο και παιχνίδια στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος υπενθυμίζουμε εντάχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μόνο και μόνο για να βγάλει τη σεζόν και φέτος να αναλαμβάνε πόστο στην ομάδα.

Αντ' αυτού όχι μόνο ανανέωσε, αλλά θεωρείται και αναπόσπαστο κομμάτι του rotation. Ο Παπ Αμπού Σισέ αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο, κανείς όμως δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται με τόση μεγάλη αποχή και προερχόμενος από ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πώς λοιπόν ο Ολυμπιακός θα μπει στη διαδικασία να παραχωρήσει έναν από τους τρεις "γκαραντί" στόπερ του τον Ιανουάριο; Ειδικά εφόσον δεν υπάρχει καμία διάθεση από τους ανθρώπους της ομάδας για να κινηθούν μεταγραφικά.

Και ακόμη και στο καλό σενάριο, το οποίο δηλαδή είναι να επιστρέψει ο Αφρικανός αμυντικός και να είναι... τούρμπο με το καλημέρα, δίνοντας τον Γιασίν Μεριά, πάλι οι Ερυθρόλευκοι θα είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν το υπόλοιπο της χρονιάς με τρεις στόπερ! Κοινώς, ποιο το όφελος;

Για να μην ξεφεύγουμε λοιπόν, προφανώς και για τον Τυνήσιο υπάρχει μεγάλος προβληματισμός αναφορικά με τις συνεχείς γκέλες του, εκ των πραγμάτων όμως, αριθμητικά, δεν τίθεται κανένα θέμα παραχώρησης του τον Ιανουάριο, αφού μια τέτοια κίνηση δεν ωφελεί -σε κανένα σενάριο- τον Ολυμπιακό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή έκπληξη Μαρτίνς για ΠΑΟΚ - Σε αυτόν δίνει φανέλα βασικού - Δεν έχει ξαναπαίξει, χοντρό ρίσκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags