Facebook Pixel Τι ισχύει για Ομάρ και Ολυμπιακό
| 2019-11-30 11:45:00

Είναι στον... αέρα! Οργιάζουν τα σενάρια στο λιμάνι πριν τον ΠΑΟΚ - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης;

του Παναγιώτη Νικολάου
Είναι στον... αέρα! Οργιάζουν τα σενάρια στο λιμάνι πριν τον ΠΑΟΚ - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης;

Ανάβουν "φωτιές" στον Ολυμπιακό. Θα γίνει τέτοια "κλοπή";

Σε ανύποπτο χρονικό σημείο έχουμε επισημάνει στο sportdog τα δεδομένα της υπόθεσης του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Πως από την άρνηση του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι στις διάφορες προτάσεις που έγιναν (κατά δημόσια τοποθέτηση του κόουτς Μαρτίνς), πως ο ίδιος ο διεθνής Νορβηγός από τις αρχές κιόλας του φθινοπώρου ξεκαθάριζε, δημοσίως και σε κάθε τόνο, πως επιθυμεί την παραμονή του και πως, φτάνοντας στον Δεκέμβριο πλέον, το θέμα του προφανώς κάπου έχει "κολλήσει".

Και πλέον μετράμε αντίστροφα μέχρι την ώρα που ο αρχηγός της εθνικής Νορβηγίας και των Ερυθρόλευκων θα μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί (1η Ιανουαρίου δηλαδή) μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Εύλογα και με αυτή την προοπτική το ενδιαφέρον για τον Ομάρ προφανώς και αυξάνεται. Αν, για έναν παίκτη δεσμευμένο με συμβόλαιο έφτασαν το καλοκαίρι προτάσεις αγοράς του, τότε προφανώς για τον ίδιο παίκτη, ο οποίος μπορεί πλέον να αποκτηθεί ως ελεύθερος, είναι αναμενόμενο να υπάρχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Σημερινό δημοσίευμα καταγράφει ως σοβαρά ενδιαφερόμενη την Μπέρνλι. Είναι γνωστό πως και η Σεφίλντ Γιουνάιντεντ "κοιτάει" τον Σκανδιναβό ακραίο μπακ. Εξυπακούεται πως θα υπάρχουν και άλλες ομάδες. Είπαμε, σε έναν μήνα, ο Ομάρ είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί. Το θέμα είναι γιατί παρατηρείται όλη αυτή η καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις του με τον Ολυμπιακό. Ηταν γνωστό πως στην αρχή υπήρχε διαφορά στο οικονομικό, αφού οι Ερυθρόλευκοι ήταν ξεκάθαροι προς την πλευρά του Νορβηγού πως δεν θα του έδιναν συμβόλαιο με ανάλογες των τρεχουσών (1,1 εκατ.) απολαβές.

Η αλήθεια είναι πως τέτοιο συμβόλαιο δύσκολα θα βρει γενικά, ακόμη και στην Πρέμιερσιπ, ο Νορβηγός, ο οποίος από τη στιγμή που δημοσιοποιούσε εδώ και καιρό την επιθυμία του να παραμείνει, προφανώς είχε δεχτεί ακόμη και την προτεινόμενη μείωση. Ακόμη και έτσι όμως, κάτι φαίνεται πως δεν "κολλάει" και δεν έχει επέλθει το deal. Χρόνος προφανώς και υπάρχει προκειμένου ο Ολυμπιακός να αποφύγει την καταλυτική αλλαγή του έτους, ωστόσο πλέον, δικαιολογημένα ο προβληματισμός ολοένα και αυξάνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώληση-βόμβα τον Γενάρη! Πληροφορία που τα... τινάζει όλα στον αέρα πριν το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags