Facebook Pixel Βόμβα στην ΑΕΚ, "τέλος" οριστικά μεγάλο όνομα - Ανατροπή πλάνου, ψάχνει διάδοχο ο Ίβιτς!
| 2019-12-02 17:10:00

Βόμβα στην ΑΕΚ, "τέλος" οριστικά μεγάλο όνομα - Ανατροπή πλάνου, ψάχνει διάδοχο ο Ίβιτς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβα στην ΑΕΚ, "τέλος" οριστικά μεγάλο όνομα - Ανατροπή πλάνου, ψάχνει διάδοχο ο Ίβιτς!

Άμεσες οι εξελίξεις. Αγαπημένος της εξέδρας. Όλο το παρασκήνιο.

ΑΕΚ: Να πεις ότι δεν τον ήξεραν; Και από την καλή και (κυρίως) από την ανάποδη, αφού στον 1,5 χρόνο που πέρασε φορώντας τα κιτρινόμαυρα, πρόλαβε να καταθέσει αρκετές φορές, σε διάφορες περιστάσεις, εντός και εκτός γηπέδου… διαπιστευτήρια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης όμως για χάρη του ήταν διατεθειμένος -και δεν το έκρυβε- να φέρει μέχρι και ψυχίατρο στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και αυτός που ουσιαστικά με την επιμονή του να τον επαναφέρει στο ρόστερ της Ενωσης από τα αζήτητα πλέον της Αντερλεχτ, επέβαλε την (οικονομικά συμφέρουσα) επιστροφή του.

Απόλυτη συνεπώς η συνειδητοποιημένη απόφαση για τους Κιτρινόμαυρους η επιστροφή του Βράνιες και κανείς δεν μπορεί πλέον να ισχυρίζεται πως δεν ήξερε ή δεν περίμενε αυτά που ο Βόσνιος επαναλαμβανόμενα στη δεύτερη του θητεία στην Ενωση  κάνει. Αφενός αγωνιστικά δεν έχει καμία σχέση με τον αμυντικό του πρώτου περάσματος από την Ένωση (όπου ίσως και να έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του), αφετέρου, η συμπεριφορά, ο χαρακτήρας, τα προβλήματα που συνεχώς εμφανίζει και παρουσιάζει πλέον δεν μπορούν να "κρυφτούν" από οποιοδήποτε χαλί καλών εμφανίσεων, αφού πολύ απλά αυτές δεν υπάρχουν.

Ο Βόσνιος έμεινε εκτός ομάδας μετά την εικόνα του στο Καραϊσκάκη, αφού κατόπιν απόφασης Μελισσανίδη, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις του συλλόγου για έναν μήνα. Τιμωρία που ουσιαστικά κόπηκε στη μέση λόγω των πολλών προβλημάτων της Ενωσης, αλλά και της δικής του -όπως εμφανίστηκε- μεταμέλειας και εγγυήσεων πως θα είχε διαφορετική εικόνα.

Το… έδειξε και το Σάββατο στο Ηράκλειο, στη φάση της (μιας ακόμη) αψυχολόγητης ενέργειας του να δώσει αγκωνιά στον Μαρινάκη και να αποβληθεί στο φινάλε της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Και πλέον στον Δικέφαλο είναι "έξαλλοι". Με τον εαυτό τους -αυτοί που αποφασίζουν- θα πρέπει να είναι πρώτιστα που ενώ όλος ο… πλανήτης τους έλεγε να μη βάλουν μια ωρολογιακή βόμβα, και πάλι, στα αποδυτήρια τους, το έκαναν. Λες και ήθελαν να προκαλέσουν τη μοίρα τους.

Θέμα αγοράς του Βράνιες είχε "καεί" για την ΑΕΚ εδώ και καιρό, από τη στιγμή της εσωτερικής τιμωρίας του. Δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς option αγοράς από την Αντερλεχτ, η οποία στην απελπισία της επέτρεψε έναν δανεισμό στην ομάδα που πριν έναν χρόνο από αυτόν είχε δώσει 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει, καλύπτοντας μάλιστα και το μισό του συμβόλαιο.

Πλέον όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρου τερματισμού του δανεισμού του Βόσνιου και αποχώρηση του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κάτι που φυσικά αυτομάτως συνεπάγεται και αντικατάσταση=ή του, αφού με τρεις κεντρικούς αμυντικούς-τον ευπαθή Τσιγκρίνσκι, τον εμφανώς ανεπαρκή Σβάρνα και τον σταθερά σε πτωτική πορεία Οικονόμου- σεζόν δεν βγαίνει. Προσθήκη που τουλάχιστον για τον Ιανουάριο δεν αποτελούσε βασική προτεραιότητα του Ιβιτς, ο οποίος ναι μεν αναζητούσε τουλάχιστον δύο στόπερ, αλλά με προοπτική καλοκαιριού. Τώρα, αν επιβεβαιωθεί η φημολογία που θέλει τον Βράνιες να επιστρέφει… συστημένος στις Βρυξέλλες, θα πρέπει ο ένας τουλάχιστον να έρθει άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Ανακοινώνει προπονητή η ΑΕΚ από ώρα σε ώρα - Δεν είναι ο Μιλόγεβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags