Facebook Pixel ΑΕΚ: Εξωφρενικό σενάριο για επιστροφή-έκπληξη
| 2019-12-04 13:21:00

Εξωφρενικό σενάριο στην ΑΕΚ για επιστροφή-έκπληξη - Της "χαρίζουν" την... καψούρα με 2.500.000!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Εξωφρενικό σενάριο στην ΑΕΚ για επιστροφή-έκπληξη - Της "χαρίζουν" την... καψούρα με 2.500.000!

Ποιος προπονητής τώρα; Το διαβάσατε αυτό; Φάτε μάτια ψάρια...

Θα ήταν η Δευτέρα. Έγινε η Τρίτη, πλέον φτάσαμε στο σήμερα, οπότε και θεωρείται η νέα κρίσιμη ημέρα στο σίριαλ της εύρεσης του νέου προπονητή της ΑΕΚ.

Παρουσιάζεται ως πρόοδος, μπορεί να είναι και έτσι, ωστόσο οι πηγές του sportdog επιμένουν και για σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ίλια Ίβιτς στο να φέρει στον πάγκο αυτόν ακριβώς που θέλει, αλλά και αναφορικά με τις εναλλακτικές που υπάρχουν ότι ο ίδιος δεν είναι "ζεστός" για καμία εξ αυτών.

Με αυτό ανοιχτό λοιπόν, οτιδήποτε μεταγραφικό -από τα πολλά που αναζητά και ψάχνει η Ένωση- περνάει σε δεύτερη μοίρα. Πόσο μάλλον για εξωφρενικά σενάρια, ή έστω, σενάρια που ανάγονται μόνο στο επίπεδο... ευχών.

Γιατί κάτι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και θέλει αρκετούς στην Ενωση να σκέφτονται την προοπτική επιστροφής του Τάσου Μπακασέτα δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα το διαφορετικό από ευχή και όνειρο.

Πρώτον, γιατί με τη σεζόν που κάνει ο διεθνής μέσος στην Τουρκία το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι να μπει στη διαδικασία επαναπατρισμού, έστω και αν αυτή αφορά την αγαπημένη του ομάδα.

Δεύτερον, γιατί ακόμη και αν ο ίδιος ο "Μπάκα" έμπαινε σε αυτήν τη διαδικασία, η Αλάνιασπορ, δεν θα γίνονταν… Άντερλεχτ να τον… χαρίσει στην ελληνική ομάδα, στην ομάδα δηλαδή που το καλοκαίρι, έστω και κοψοχρονιά (για λιγότερα από 700.000 ευρώ) τον απέκτησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι απαιτήσεις του τουρκικού συλλόγου, όχι φυσικά σε ενδεχόμενη πρόταση και ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά για οποιονδήποτε άλλο σύλλογο, ξεπερνούν -τη δεδομένη στιγμή- τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ποσό που συνεχώς αυξάνεται με τις εμφανίσεις του Έλληνα άσου, ο οποίος -πέραν του ότι περνάει εξαιρετικά στην Αλάνια- είναι ο 2ος σκόρερ και 1ος σε ασίστ στην ομάδα, έχοντας μέσω αυτής βρει θέση βασικού (και αναντικατάστατου) στην Εθνική.

Συνεπώς, ακόμη και αν υπάρχει έστω ως ευχή σε κάποιους στην Ένωση το εν λόγω ενδεχόμενο, ρεαλιστικά -και από κάθε πλευρά- η "απάντηση" που του ταιριάζει είναι το (πλέον) "φάτε μάτια ψάρια"…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άρχισαν τα όργανα - "Αίτημα αναβολής από τον Ολυμπιακό - Δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags