Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με επική ανατροπή στην παράταση για Αστέρα – Το γύρισε στην Κρήτη ο ΟΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-04 17:33:00

Πρόκριση με επική ανατροπή στην παράταση για Αστέρα – Το γύρισε στην Κρήτη ο ΟΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρόκριση με επική ανατροπή στην παράταση για Αστέρα – Το γύρισε στην Κρήτη ο ΟΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους «16» του Κυπέλλου ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης.

Κύπελλο Ελλάδας: Δύο ακόμα εισιτήρια για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρήκαν κάτοχο, καθώς εξασφάλισαν την πρόκριση τους έστω και δύσκολα ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης.

Οι Κρητικοί έπρεπε να ανατρέψουν την ήττα τους με 2-0 στο πρώτο ματς στην Καβάλα και τα κατάφεραν καθώς νίκησαν με 4-0.

Ο Τσιλιανίδης ήταν αυτός που με μακρινό σουτ στο 39’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ηρακλείου. Στην επανάληψη το σκηνικό ίδιο αλλά αυτή τη φορά ο Νέιρα ήταν πιο εύστοχος από τον Σεμέδο και έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του Ηρακλείου. Στο 51’ με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή κρέμασε τον τερματοφύλακα της Καβάλας για το 2-0 (ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα) και τέσσερα λεπτά με εξαιρετικό πλασέ έγραψε και το 3-0 για τον ΟΦΗ.

Στο 90’ η Καβάλα είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αρναούτογλου αλλά έσωσε ο Γουάλι και ο ΟΦΗ έφυγε στην κόντρα με τον Ντίνα βρίσκει τον Τσιλιανίδη κι εκείνος σέρβιρε στον Φιγκεϊρέδο για το 4-0!

Στο άλλο ματς που διεξαγόταν την ίδια ώρα, χρειάστηκε η διαδικασία της παράτασης για να προκριθεί ο Αστέρας Τρίπολης με... θρίλερ και σκορ 3-2 απέναντι στον Πλατανιά, παρότι είχε νικήσει 1-0 στην Κρήτη στο πρώτο ματς.

Οι Κρητικοί μάλιστα κατάφεραν να πάρουν δύο φορές προβάδισμα στο σκορ, με τον Λουκίνα στο 14’ και τον Μπιανκόνι στο 102. Για τους Αρκάδες όμως ισοφάρισε και τις δύο φορές ο Ιγκλέσιας στο 91’ και στο 112’, ενώ στο 120’ ο Φερνάντεζ έγραψε το τελικό 3-2.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags