Facebook Pixel Εύκολο διπλό με 3-0 για τον Ολυμπιακό επί του Παναιτωλικού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-07 21:51:00

"Σβηστό" 0-3 με "καυτό" Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο - Και τώρα... Ερυθρός Αστέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
"Σβηστό" 0-3 με "καυτό" Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο - Και τώρα... Ερυθρός Αστέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύκολη νίκη επί του Παναιτωλικού για τους Πειραιώτες.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες ο Ολυμπιακός επέστρεψε "σβηστά" στις νίκες επικρατώντας εύκολα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 0-3.

Οι Ερυθρόλευκοι, που παρέμειναν στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6' με γκολάρα του Ποντένσε έπειτα από φοβερή συνεργασία Μασούρα-Γκιλιέρμε και Ελ Αραμπί και έκαναν το 0-2 με κεφαλιά του τελευταίου στο 41'.

Ο Μαροκινός ήταν αυτός που έγραψε το 0-3 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ολοκληρώνοντας την άνετη βραδιά του Ολυμπιακού, μόλις λίγες ημέρες πριν το σπουδαίο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, που θα κρίνει το εισιτήριο για το Europa League.

ΤΟ ΜΑΤΣ: Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο ματς ο Ολυμπιακός, καθώς ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή του επίθεση στα "καρέ" του Παναιτωλικού. Ο Μασούρας έδωσε κεντρικά στον Γκιλιέρμε, αυτός στον Ελ Αραμπί και ο τελευταίος έβγαλε τρομερή κάθετη με τη μία στον Ποντένσε που μέσα από την περιοχή πλάσαρε εύστοχα για το 0-1 μόλις στο 6'.

Η αναμέτρηση δεν έχριζε ιδιαίτερης ποιότητας αφού οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε αρκετά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τις ευκαιρίες να είναι μετρημένες μπροστά στις δύο εστίες και τον Ολυμπιακό να είναι εύστοχος στις τελικές του προσπάθειες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 33' με ένα δοκάρι του Αριγίμπι, όμως οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο, έχοντας... καθαρίσει την υπόθεση νίκη.



Στο 41' ο Μασούρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, σέντραρε και ο Ελ Αραμπί σχεδόν ξεμαρκάριστος έπιασε την δυνατή κεφαλιά για το 0-2. Λίγα λεπτά μετά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, πάλι ο Μαροκινός δέχτηκε την μπάλα από γύρισμα του Τσιμίκα και με όμορφο γυριστό από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε εύκολα το 0-3 για τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρτίνς έριξε στο δεύτερο μέρος στο ματς τους Μπουχαλάκη, Ραντζέλοβιτς, αλλά και τον Μπρούνο, που είχε παίξει τελευταία πριν από περίπου τέσσερις μήνες στο ματς με την Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Champions League. Aπό την απέναντι πλευρά ο Χάβος πέρασε στο παιχνίδι τους Καββαδία, Σιέστεντ και Ντάλσιο, ωστόσο παρά τις αλλαγές, δεν άλλαξε κάτι δραματικά στην ροή της αναμέτρησης.

Ο Ραντζέλοβιτς απείλησε στο 61' σε τετ-α-τετ τον Κνετ, όμως ο τελευταίος απέκρουσε, ενώ στο 78' ο Παναιτωλικός απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει, όταν ο Αριγίμπι έκανε το πλασέ, ο Σα απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Ντίας που την έσπρωξε προς το τέρμα, αλλά ο Μπουχαλάκης ως από μηχανής Θεός αποσόβησε το γκολ πάνω στη γραμμή.

Το 0-3 έμεινε μέχρι τέλους και ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη παραμένοντας στην κορυφή σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από δύο σερί ισοπαλίες.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, καθώς εκτός από τα δύο πανέμορφα γκολ που πέτυχε, έβγαλε και την ασίστ στο υπέροχο πρώτο γκολ του Ποντένσε.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με σύστημα 4-4-2 και τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Ουσεϊνού Μπα στο πλάι του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, τον Ομάρ στο δεξί άκρο και τον Τσιμίκα στο αριστερό. Οι Γκιλιέρμε και Καμαρά ήταν τα δύο χαφ, στα άκρα ήταν οι Μασούρας και Ποντένσε και στην επίθεση οι Ελ Αραμπί και Σουντανί. 

Από πλευράς Παναιτωλικού ο Μάκης Χάβος παρέταξε σύστημα 4-1-4-1 με τους Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Λουσέρο, Λιάβα, Τσιγγάρα, Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς, Ταχάρ και Χόρχε Ντίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Τσιγγάρας (53’ Σιένστεντ), Λιάβας (69' Καββαδίας), Ταχάρ, Αριγίμπι, Ντιάζ, Μπαϊροβιτς (63’ Ντάλσιο) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ομάρ, Γκιγέρμε, Καμαρά (71’ Μπρούνο), Ποντένσε (57’ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί (65’ Μπουχαλάκης). 

Η ΦΑΣΗ: Στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού... κρύφτηκε η μπάλα! Ο Μασούρας την έδωσε κεντρικά στον Γκιλιέρμε, αυτός έπαιξε γρήγορα με τον Ελ Αραμπί και ο τελευταίος κάθετα με τη μία στον Ποντένσε, που πλάσαρε ιδανικά για να ανοίξει το σκορ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και αμφισβητούμενες φάσεις η διαιτησία του Δημήτρη Καραντώνη και των βοηθών του.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Ολυμπιακός πήρε μια επαγγελματική νίκη χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, όντας ουσιαστικός και εύστοχος στις ευκαιρίες που δημιούργησε και πάει με ανεβασμένο ηθικό για τον "τελικό" της ερχόμενης Τετάρτης (11/12) με τον Ερυθρό Αστέρα για το εισιτήριο του Europa League.

ΠΑΤΑ ΤΟ:

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags