Facebook Pixel Τι "παίζει" με Κατράνη και τους "μεγάλους" στην Ελλάδα
| 2019-12-08 13:00:00

Αδιανόητη "σφαγή" για Έλληνα αμυντικό - Θέλουν όλοι οι μεγάλοι τον μπακ του... μέλλοντος!

Sportdog Team
Αδιανόητη "σφαγή" για Έλληνα αμυντικό - Θέλουν όλοι οι μεγάλοι τον μπακ του... μέλλοντος!

Ποιος Τσιμίκας και ποιος Γιαννούλης τώρα;

Θέμα Κατράνη, εδώ στο sportdog είχαμε αναδείξει πρώτοι, αμέσως μετά τα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής. Η αφορμή ήταν η… παγκόσμια παραδοξότητα που έχει αυτήν τη στιγμή το ποδόσφαιρό μας, να διαθέτει δηλαδή 6-7 αριστερούς μπακ, όλοι τους σε εξαιρετική κατάσταση, οι μισοί αγωνιζόμενοι στο εξωτερικό (Σταφυλίδης, Κυριακόπουλος, Λυκογιάννης), οι δύο να… βγάζουν μάτια εντός συνόρων (Τσιμίκας, Γιαννούλης), ο ένας σταθερή αξία παρότι έχει χάσει τη θέση του στον Ολυμπιακό (Κούτρης) και ο τελευταίος, ο Κατράνης, να… έρχεται. 

Μιλάμε άλλωστε για ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι στα 21 του, ανήκει από πέρυσι σε σύλλογο του εξωτερικού (Σεντ Ετιέν) και προφανώς έχει το "πακέτο" για να… συγκινεί. Ο δανεισμός του στον Ατρόμητο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, οι Περιστεριώτες έχουν option αγοράς 650.000 ευρώ, που θεωρείται δεδομένο πως δεν πρόκειται να εξασκήσουν. 

Οι "στεφανουά" δύσκολα θα τον κρατήσουν στις τάξεις τους, αναζητώντας πλέον πώλησή του, οπότε από τη στιγμή που ο διεθνής με την Ελπίδων άσος έχει και καλό όνομα εντός συνόρων, αλλά και λογικά ως το καλοκαίρι θα έχουν… αυξηθεί οι ανάγκες για αριστερούς μπακ, δεν αποκλείεται ως τότε να "παίξει" σοβαρά η υποψηφιότητα του για κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα.

Ως τώρα βέβαια δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Ούτε από Παναθηναϊκό που γράφτηκε (η μόνη περίπτωση που θα μπορούσε το "τριφύλλι" να τον αποκτήσει είναι μέσω νέου δανεισμού, από το καλοκαίρι και μετά, από τη Σεντ Ετιέν) ούτε και για ΑΕΚ που επίσης φημολογείται εδώ και καιρό. 

Επαναλαμβάνουμε, ο Κατράνης έχει το "πακέτο", είναι (σχετικά) οικονομική επιλογή για τη δυναμική που προσφέρει, έχει αρκετούς στους οποίους αρέσει εντός και εκτός συνόρων, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν έχει γίνει το παραμικρό, καμία κίνηση, από καμία ενδιαφερόμενη ομάδα ούτε σε επίπεδο διερευνητικής επαφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν υπάρχει η "τρέλα" NBAer με τον Παναθηναϊκό - Δείτε τι ανέβασε - Τα βλέπει ο Γιαννακόπουλος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags