Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτος ξένος του ΠΑΟ - "Θέλω περισσότερα από τον Κουρμπέλη" - Τον "καθαρίζει" ο Αλαφούζος!
| 2019-12-08 21:29:00

Απίστευτος ξένος του ΠΑΟ - "Θέλω περισσότερα από τον Κουρμπέλη" - Τον "καθαρίζει" ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος ξένος του ΠΑΟ - "Θέλω περισσότερα από τον Κουρμπέλη" - Τον "καθαρίζει" ο Αλαφούζος!

Τρελές απαιτήσεις βασικού άσου. Πόσα ζητάει και γιατί... τελειώνει;

Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία κίνηση με την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2023. Μάλιστα εξασφάλισε  ετήσιες αποδοχές άνω των 400.000 ευρώ, ποσό που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας.

Ταυτόχρονα, όμως, η επέκταση της συνεργασίας με τον Έλληνα διεθνή, είναι πιθανό να γυρίσει… μπούμερανγκ στους Πράσινους αναφορικά με την περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού μπακ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν ξεκινήσει επίσημα. Θεωρείται όμως δεδομένο πως η υπόθεση δεν θα είναι εύκολη, μιας και ο Ινσούα έχει υψηλές απαιτήσεις για τα δεδομένα του Τριφυλλιού.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο 28χρονος θεωρεί εαυτόν αδικημένο οικονομικά με βάση την αγωνιστική του παρουσία.

Ο Αργεντινός είναι σταθερά ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Ο ίδιος θεωρεί πως η προσφορά του στην ομάδα είναι μεγαλύτερη από των περισσότερων συμπαικτών του και πιστεύει πως αυτό θα έπρεπε να αντικατοπτρίζεται και στις απολαβές του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο Τριφύλλι, ο Ινσούα σκοπεύει να ζητήσει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ ετησίως. Θέλει, δηλαδή, να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού, ξεπερνώντας τον Κουρμπέλη!

Καταλαβαίνει κανείς ότι με τη «σφιχτή» οικονομική πολιτική που εφαρμόζουν οι Πράσινοι, το να δώσουν στον Αργεντινό ένα τέτοιο συμβόλαιο απαιτεί μια πολύ σημαντική υπέρβαση. Από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε ήδη το χέρι… βαθιά στην τσέπη για τον Κουρμπέλη, αυτόματα η υπόθεση του Ινσούα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη-σοκ στον Παναθηναϊκό! "Έγκλημα" με τον παικταρά, τον χάνει τζάμπα - Τόσα θα πάρει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags