Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πόλεμος" για άσο του ΠΑΟ - Έσκασαν εκατομμύρια από εξωτερικό - Τον θέλουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ!
| 2019-12-09 17:32:00

"Πόλεμος" για άσο του ΠΑΟ - Έσκασαν εκατομμύρια από εξωτερικό - Τον θέλουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ!

του Νίκου Στεργίου
"Πόλεμος" για άσο του ΠΑΟ - Έσκασαν εκατομμύρια από εξωτερικό - Τον θέλουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ!

Ποιος Μπουζούκης και ποιος Χατζηγιοβάνης;

Παναθηναϊκός: Επειδή πολλά γράφονται και ακούγονται για τον νεαρό Γιώργο Βαγιαννίδη, ειδικά μετά και το μεσοβδόμαδο επαγγελματικό του ντεμπούτο στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (αλλά και της παρθενική του συμμετοχής, έστω σε 20μελη αποστολή για το χθεσινό παιχνίδι στο Βόλο), να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός είναι ενήμερος για το επίσημο ενδιαφέρον δύο ομάδων. Η μία, ως γνωστόν, είναι η Μονακό, η οποία έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή και περιμένει την απόφασή του (και της οικογένειάς του) προκειμένου τότε να διευκρινιστεί τι ποσό οφείλεται στο «τριφύλλι» από τα τροφεία του ποδοσφαιριστή και να τον αποκτήσει άμεσα.

Οι Μονεγάσκοι, κάτι περισσότερο, δεν έχουν κάνει. Και ούτε σκοπεύουν να κάνουν. Γνωρίζοντας πως το μόνο που χρειάζεται είναι η συναίνεση του ποδοσφαιριστή, έχουν απλώς ενημερώσει τον Παναθηναϊκό (μέσο του ενδιάμεσου ατζέντη) για το ενδιαφέρον τους και περιμένουν, χωρίς φυσικά να πιέζουν καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να στείλουν κάποια επίσημη πρόταση. Αυτό θα γίνει μόνο αν ο ίδιος ο 18χρονος μπακ αποφασίσει να αποδεχθεί την προσφορά τους.

Το ίδιο κάνει και η δεύτερη ενδιαφερόμενη ομάδα, προερχόμενη από τη Γερμανία (δεν είναι ούτε η Στουτγκάρδη όπως έχει γραφτεί, ούτε και η Λεβερκούζεν), η οποία όμως δεν έχει ως τώρα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της (περιμένει την 1η Ιανουαρίου,  οπότε και τυπικά ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερος την επόμενη ομάδα  του).

Το πλάνο και των δύο ενδιαφερόμενων ομάδων δεν είναι να παραχωρηθεί δανεικός ο ποδοσφαιριστής (αν και εφόσον αποδεχθεί κάποια από τις δύο προσφορές). Αλλά να συνεχίσει κανονικά στην ομάδα που θα συμφωνήσει, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στην αντίστοιχη ομάδα νέων και φυσικά και τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα. Άλλωστε, το οικονομικό υπόβαθρο και των δύο προσφορών προς τον ποδοσφαιριστή δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών για το στάτους για το οποίο προορίζεται.

Ο Παναθηναϊκός, δεδομένα, δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό για να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πολύ απλά οι συγκεκριμένες προσφορές δεν ματσάρονται από κανέναν στην Ελλάδα. Αυτό που μπορεί και προσπαθεί είναι να αντιτάξει το αγωνιστικό κομμάτι και τις περισσότερες ευκαιρίες που θα πάρει στους Πράσινους. Κάτι φυσικά που ως δέλεαρ προτάσσουν και οι εγχώριοι μνηστήρες, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, τους οποίους δεν πρέπει ποτέ να βγάζει κανείς από το παιχνίδι της υπογραφής του πολύφερνου πιτσιρικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη εξέλιξη! Τέλος Έλληνας άσος μετά το Βόλος - Παναθηναϊκός - Πάει στον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags