Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα "φονιά" για ΠΑΟ: "Έλα μωρέ με τον χασογκόλη! - Πού ξέρω πώς είναι ο Μπεργκ τώρα;"
| 2019-12-09 21:32:00

Ξέσπασμα "φονιά" για ΠΑΟ: "Έλα μωρέ με τον χασογκόλη! - Πού ξέρω πώς είναι ο Μπεργκ τώρα;"

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα "φονιά" για ΠΑΟ: "Έλα μωρέ με τον χασογκόλη! - Πού ξέρω πώς είναι ο Μπεργκ τώρα;"

Ατάκες-φωτιά Χρήστου Δημόπουλου μετά τη νέα γκέλα στο Βόλο. 

Παναθηναϊκός: Χασογκόλη χαρακτήρισε τον Φεντερίκο Μακέντα στo sportdog ο Χρήστος Δημόπουλος, καθώς φέτος ο Ιταλός επιθετικός δεν είναι στην καλύτερη φόρμα του.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε ακόμα για τη φετινή παρουσία τού Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αλλά και στο ενδεχόμενο επιστροφής τού Μάρκους Μπεργκ στους Πράσινους.

"Χασογκόλης ο Μακέντα"

"Μπορούσε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι στον Βόλο, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν το έκανε, δεν κέρδισε δηλαδή, κι αυτό κάτι λέει. Από τον Δώνη, όμως, είμαι ευχαριστημένος γιατί με αυτή την ομάδα που έχει τι διαφορετικό μπορεί να κάνει;", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε για τις χαμένες ευκαιρίες των Πράσινων:

"Εντάξει τώρα, η ομάδα πρέπει να έχει κάποιον που να στέλνει την μπάλα μέσα. Κι αυτό ξεκάθαρα δεν το έχει φέτος".

Είδαμε και τον Μακέντα να χάνει αρκετές φάσεις και, μάλιστα, σημαντικές για την ομάδα του. Και δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που συμβαίνει αυτό.

"Είναι χασογκόλης, δεν είναι όπως ήταν πέρσι που σκόραρε. Στοιχίζει στην ομάδα του αυτά που χάνει, πέρσι ήθελε μια-δύο φάσεις για να βάλει ένα γκολ, φέτος με πέντε ευκαιρίες και δεν βάζει ένα γκολ. Είναι ψυχολογικό το θέμα του γκολ, πρέπει να βάλει ένα εύκολο γκολ για να ανέβει. Άμα το κυνηγάς το γκολ δεν έρχεται, όταν λες πρέπει να σκοράρω, δεν έρχεται εύκολα. Θα έρθει μόνο του κάποια στιγμή και θα αλλάξει και η ψυχολογία του".

"Γιατί θέλει να επιστρέψει ο Μπεργκ;"

Χρειάζεται ενίσχυση ο Παναθηναϊκός δηλαδή στη θέση του επιθετικού;

"Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται έναν φορ. Τον θέλει έναν επιθετικό ο Παναθηναϊκός, να πετάει την μπάλα στα δίχτυα. Και ένα δεκάρι για τις κάθετες πάσες, αν δεν πάρει 3-4 κάθετες πάσες ο επιθετικός, πώς θα βάλει γκολ; Νομίζω ότι σε αυτές τις δύο θέσεις θέλει παίκτες ο Παναθηναϊκός".

Τέλος, θέλω να σχολιάσετε το σενάριο που θέλει τον Μπεργκ να βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού.

"Τι μπορώ να πω για τον Μπεργκ, αφού έχουμε να τον δούμε τρία χρόνια πώς παίζει. Τότε ήταν καλός, τώρα ξέρεις πώς είναι; Κι αν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα; Όπως τον θυμόμαστε τότε, ήταν πολύ καλός. Αν έρθει εκείνος ο παίκτης, θα υπάρχει ικανοποίηση. Θα είναι αυτό που ψάχνει ο Παναθηναϊκός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη εξέλιξη! Τέλος Έλληνας άσος μετά το Βόλος - Παναθηναϊκός - Πάει στον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags