Facebook Pixel Champions League: Έπαιξε με τη... φωτιά, αλλά "καθάρισε" την πρόκριση η Λίβερπουλ - Πέρασε με 4άρα η Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-10 21:48:00

Έπαιξε με τη... φωτιά, αλλά "καθάρισε" την πρόκριση η Λίβερπουλ - Πέρασε με 4άρα η Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έπαιξε με τη... φωτιά, αλλά "καθάρισε" την πρόκριση η Λίβερπουλ - Πέρασε με 4άρα η Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Προκρίθηκαν τα φαβορί στον 5ο όμιλο.

Champions League: Λίβερπουλ και Νάπολι εξασφάλισαν την παρουσία τους στη φάση των "16" με νίκες κόντρα σε Σάλτσμπουργκ (2-0) και Γκενκ (4-0) αντίστοιχα.

Οι Άγγλοι ρίσκαραν πολύ στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, με την μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω-κάτω και τοις δύο ομάδες να χάνουν σωρεία ευκαιριιών.

Η Λίβερπουλ γλίτωσε σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, αφού οι Αυστριακοί απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες, και τελικά "καθάρισαν" με δύο γκολ σε ισάρισθμα λεπτά. Στο 57' ο Κεϊτά σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Μανέ και στο 58' ο Σαλάχ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα και σκόραρε από πλάγια θέση για το 2-0.

Η Λίβερπουλ τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με 13 βαθμούς και η Νάπολι την ακολούθησε με 12 πόντους. Ο Ιταλοί έκαναν... πάρτι στην έδρα της Γκενκ, την οποία "συνέτριψαν" με 4-0 χάρη σε τρία γκολ του Μίλικ και ένα του Μέρτενς.

Η Σάλτσμπουργκ κατετάγη τρίτη και θα είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, εάν οι Πειραιώτες νικήσουν αύριο τον Ερυθρό Αστέρα.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Νάπολι-Γκενκ 4-0
(3’, 26’, 37’ πεν. Μίλικ, 74’ πεν. Μέρτενς)

Σάλτσμπουργκ-Λίβερπουλ 0-2
(57’ Κεϊτά, 58’ Σαλάχ)

Η βαθμολογία

Λίβερπουλ 13 (13-8)
Νάπολι 12 (11-4)
Σάλτσμπουργκ 7 (16-13)
Γκενκ 1 (5-20)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags