Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτος Καρέρα, τι κάνει με τους οπαδούς - "Άφωνοι" στα Σπάτα
| 2019-12-11 10:36:00

Απίστευτος Καρέρα, τι κάνει με τους οπαδούς - "Άφωνοι" στα Σπάτα - Αυτούς ζήτησε από τον Τίγρη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτος Καρέρα, τι κάνει με τους οπαδούς - "Άφωνοι" στα Σπάτα - Αυτούς ζήτησε από τον Τίγρη!

Άλλα κόλπα στην ΑΕΚ. Θυμίζει... Μανόλο. Ποιους "τελειώνει" οριστικά.

Εντατικά έχει ξεκινήσει -όπως άλλωστε αναμενόταν- η θητεία του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ. Το Σάββατο είδε τη νέα του ομάδα και γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τη Δευτέρα γνωρίστηκε με τους παίκτες του κάνοντας την πρώτη προπόνησή του, χωρίς μάλιστα καν τα να τους απευθύνει τον καθιερωμένο λόγο, αλλά επιλέγοντας να "γνωριστεί" μαζί τους στο γήπεδο, χθες είχε και την πρώτη του επίσημη επαφή με τους δημοσιογράφους στην επίσημη παρουσίασή του.

Πρόθεσή του είναι μόλις αρχίσει και βρίσκει τα πατήματά του, να συναντηθεί και με τους οπαδούς της ΑΕΚ! Το είχε άλλωστε κάνει και στη θητεία του στη Σπαρτάκ, το προανήγγειλε ως επιθυμία του και στη χθεσινή του παρουσίαση. Ενδεικτικό και μόνο της συσπείρωσης που προσπαθεί να πετύχει ο Ιταλός στη δεύτερη προπονητική δουλειά, ως βασικός τεχνικός, της καριέρας του.

Από τις καινοτομίες που μέχρι στιγμής παρουσιάζει στις (δύο μόλις) προπονήσεις του με τους Κιτρινόμαυρους είναι το γεγονός πως χωρίζει τακτικά τους παίκτες του σε αμυντικούς και επιθετικούς, προσπαθώντας με τη βοήθεια των συνεργατών του να τους "δουλέψει" στους τομείς ευθύνης τους. Ενέργεια που χαιρετίστηκε στα αποδυτήρια.

Ήδη άλλωστε εκεί, οι πρώτοι παραλληλισμοί με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον τρόπο δουλειάς και προσέγγισης έχουν ξεκινήσει. Τους ενίσχυσε ο Μάσιμο Καρέρα, λέγοντας στη χθεσινή του παρουσίαση πως θέλει την ΑΕΚ να μπορεί να υπηρετεί διαφορετικά σχήματα και διατάξεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς μάλιστα ο ίδιος να παρεμβαίνει από τον πάγκο του με αλλαγές.

Ως προς το θέμα τώρα των μεταγραφών. Ο Ιταλός έχει εικόνα των αναγκών της ομάδας, έχει όμως ζητήσει ένα περιθώριο μέχρι να τις διακοπές των Χριστουγέννων προκειμένου να μπορέσει και ο ίδιος να αξιολογήσει από πρώτο χέρι τους ποδοσφαιριστές του και να διαπιστώσει επακριβώς τι χρειάζεται.

Δεδομένα κίνηση για στόπερ και μέσο (δεδομένων και των αποχωρήσεων των Νταβίντ Σιμάο, Φραντσίσκο Ζεράλδες) θα γίνει, από εκεί και πέρα όμως, όλα τα υπόλοιπα είναι ανοιχτά και προς εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος Κούγιας με παικταρά της ΑΕΛ - Τον... τελειώνει άμεσα - Φήμες ότι πάει σε top ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags