Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Άγριο "ξύλο" Τσιμίκα με Γιαννούλη - Ποιος "κερδίζει" και παίρνει μεταγραφάρα - Τα... σκάει top ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-11 18:08:00

Άγριο "ξύλο" Τσιμίκα με Γιαννούλη - Ποιος "κερδίζει", παίρνει μεταγραφάρα - Τα... σκάει top ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Άγριο "ξύλο" Τσιμίκα με Γιαννούλη - Ποιος "κερδίζει", παίρνει μεταγραφάρα - Τα... σκάει top ομάδα!

Κρίσιμη μέρα απόψε. Έρχονται εκατομμύρια. Αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Για το ενδιαφέρον που έχουν προσελκύσει οι Τσιμίκας – Γιαννούλης στη διεθνή ποδοσφαιρική αγορά, περιττή η οποιαδήποτε περαιτέρω επισήμανση. Οι δύο διεθνείς αριστεροί μπακ κάνουν εξαιρετική σεζόν και εύλογα έχουν στρέψει τα βλέμματα πάνω τους, με συνεχείς αναφορές όλο αυτό το διάστημα για ομάδες που τους παρακολουθούν εντατικά και εξονυχιστικά.

Μια ομάδα που δεν έχει γραφτεί πως συγκεκριμένα ενδιαφέρεται, αλλά η παρουσία της και το τσεκάρισμα από ανθρώπους της σε παιχνίδια τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ είναι η Αταλάντα. Οι "μπεργκαμάνσκι" θα έχουν για ακόμη μια φορά scout στο αποψινό ματς των Ερυθρόλευκων με τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, παρακολουθώντας τον Τσιμίκα.

Το scouting που γίνεται από τον ιταλικό σύλλογο και σε Τσιμίκα και σε Γιαννούλη είναι συνεχές. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι ως προς το άμεσο τουλάχιστον μέλλον. Η Αταλάντα ψάχνει αριστερό μπακ, τον ψάχνει όμως με προοπτική καλοκαιριού.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι δύο Ελληνες βρίσκονται σε μια ευρύτερη λίστα επιλογών που εξετάζει η περυσινή τριταθλήτρια του καμπιονάτο, χωρίς όμως -επαναλαμβάνουμε- να υπάρχει η πρόθεση για άμεση κίνηση για κανέναν από τους δύο.

Το γεγονός πάντως πως συνεχίζουν το τσεκάρισμα σημαίνει πως κανείς τους δεν περνάει απαρατήρητος. Να σημειωθεί βέβαια πως οικονομικότερη περίπτωση θεωρείται αυτή του μπακ του ΠΑΟΚ, αφού η ρήτρα του (8 εκατ. ευρώ) είναι χαμηλότερη από τις φημολογούμενες αξιώσεις του Ολυμπιακού για τον "Τσίμι" (σ.σ. ξεπερνάνε τα 10 εκατ.).

Όπως και να ‘χει, για να το κλείσουμε, μην… αναρωτιέστε για ποιον έρχεται και θα είναι και απόψε στο γήπεδο, η Αταλάντα στην Ελλάδα. Τσιμίκας και Γιαννούλης είναι στο στόχαστρο της, αλλά μέχρι και τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές κανείς τους δεν έχει περάσει το επίπεδο του scouting. Ούτε όμως και κανείς τους έχει "κοπεί"…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Κούγιας με παικταρά της ΑΕΛ - Τον... τελειώνει άμεσα - Συμφώνησε με μεγάλη ομάδα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags