Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν είναι... εξωγήινος ο Μαρτίνς - Το είχε καταλάβει - Ποια ανανέωση;
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-12 10:54:00

Δεν είναι... εξωγήινος ο Μαρτίνς - Τα είχε καταλάβει όλα - Γι’ αυτό τους "έφτυσε" - Ποια ανανέωση;

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν είναι... εξωγήινος ο Μαρτίνς - Τα είχε καταλάβει όλα - Γι’ αυτό τους "έφτυσε" - Ποια ανανέωση;

Tι "αποκάλυψε" για ΠΑΟΚ. Μοίρασε χυλόπιτες. Έρχεται... κόλαση.

Ολυμπιακός: Πέραν των υπολοίπων συμπερασμάτων που προκύπτουν από τη χθεσινή πρόκριση του Ολυμπιακού στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ, αυτό που ξεχωρίζει και σίγουρα πρέπει να καταγραφεί σχετίζεται φυσικά με τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ίδιος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα, δεν συμμερίστηκε τον χαρακτηρισμό "τελικός" για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε πριν δέκα μέρες, ωστόσο η αλήθεια είναι πως βγάζει... άβρεχτος την "καταιγίδα" που τον περίμενε σε αυτό το πρώτο δεκαήμερο του χειμώνα.

Γιατί, κακά τα ψέματα, κανείς δεν θα περίμενε πως σε ενδεχόμενη ήττα από τον Δικέφαλο ο Πορτογάλος θα ήταν άνετα στον πάγκο του. Ούτε και φυσικά αν δεν έρχονταν η πρόκριση χθες δεν θα είχε και πάλι προβλήματα.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό μάλιστα που η πίεση και η κριτική προς το μέρος του από μερίδα του Τύπου έχει ενταθεί, κυρίως εξαιτίας της "επαγγελματικής" προσέγγισης των Eρυθρόλευκων σε παιχνίδια του πρωταθλήματος, που έχουν κοστίσει πολύτιμους βαθμούς (σε Νέα Σμύρνη κυρίως και Ξάνθη δευτερευόντως).

Όπως είχαμε επισημάνει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ μας, ο Πορτογάλος δεν είναι... εξωγήινος. Είχε απόλυτη επίγνωση του τι λέγονταν και του τι γράφονταν, γνώριζε πολύ καλά πως και μέσα από το club σε περίπτωση που δεν έρχονταν αν όχι τα ιδεατά, τουλάχιστον τα διαχειρίσιμα αποτελέσματα σε αυτό το δεκαήμερο, θα αντιμετώπιζε προβλήματα και φυσικά ήταν απόλυτα προετοιμασμένος γι' αυτό.

Το γεγονός ότι πριν ξεκινήσει αυτό το διάστημα της "κρίσης" (τα εισαγωγικά μπαίνουν γιατί ποτέ κανείς, ούτε το διέψευσε ούτε το επιβεβαίωσε…), αρνήθηκε δεύτερη κρούση αραβικής ομάδας τους τελευταίους τρεις μήνες, "γειώνοντας" παράλληλα και προσέγγιση δεύτερου ευρωπαϊκού συλλόγου (υπενθυμίζουμε πως στις αρχές του φθινοπώρου είχε απευθυνθεί σε αυτόν η Σπόρτινγκ, χωρίς επιτυχία), δείχνει σαφέστατα πως στο μυαλό του ήταν και παραμένει φυσικά η παραμονή στον Ολυμπιακό και το κυνήγι των στόχων της φετινής σεζόν, αφού ανεξαρτήτως αν ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του, και ο ίδιος θα βγει κερδισμένος.

Προφανώς, πλέον, θέμα ανανέωσης συμβολαίου, σε αυτό το διάστημα τουλάχιστον, δεν τίθεται. Προφανέστερα, ο Πέδρο Μαρτίνς κέρδισε ξανά πόντους και ηρεμία με αυτά τα δύο αποτελέσματα, αλλά γνωρίζει και ο ίδιος πως αδιαμφισβήτητα εδραιωμένος στον πάγκο του, δεν είναι.

To 3/3 ως το τέλος της χρονιάς, σε Τρίπολη την Κυριακή, μεσοβδόμαδα με τη φιλοξενία της Λάρισας και εν συνεχεία το παιχνίδι στον Βόλο, θα του εξασφαλίσει την απαιτούμενη άνεση για να πάει στο πραγματικά "κολασμένο" πρόγραμμα που περιμένει τους Πειραιώτες από τις 20 Ιανουαρίου ως και τις 27 Φεβρουαρίου, που είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς των "32" του Γιουρόπα Λιγκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ήρθε στην Αθήνα για τις υπογραφές - Κλείνει το deal ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags