Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Απίστευτη κίνηση από τον Τσιμίκα - Τρελάθηκαν όλοι στο Ρέντη - "Τραβάει τα μαλλιά" του ο Κούτρης!
| 2019-12-14 17:30:00

Απίστευτη κίνηση από τον Τσιμίκα - Τρελάθηκαν όλοι στο Ρέντη - "Τραβάει τα μαλλιά" του ο Κούτρης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη κίνηση από τον Τσιμίκα - Τρελάθηκαν όλοι στο Ρέντη - "Τραβάει τα μαλλιά" του ο Κούτρης!

Πόσο... Ολυμπιακός! Δεν καταλαβαίνει τίποτα, γι' αυτό θα φύγει!

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικό μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα και πλέον οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα και το απαιτητικό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει σε όλα τα βασικά του «όπλα» στο δύσκολο παιχνίδι, αφού ακόμα και ο Κώστας Τσιμίκας συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή, παρά το γεγονός ότι θεωρούταν εξαιρετικά αμφίβολος.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει όσους έχουν χαρακτηρίσει τον διεθνή μπακ ως «βιονικό», μιας και έχει αγωνιστεί στα 21 από το 25 παιχνίδια του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στη σεζόν και δεν σκοπεύει να… φρενάρει.

Ο Τσιμίκας αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και ολοκλήρωσε το παιχνίδι κουτσαίνοντας. Ο «Τσίμι» εξακολουθεί να πονά και στα δύο πόδια, όμως δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει σε καμία περίπτωση το ματς στην Τρίπολη. Έσφιξε τα δόντια, μπήκε στην αποστολή και συνεχίζει να «τρελαίνει» τους πάντες στο Ρέντη με το πάθος που επιδεικνύει και την… άρνησή του να απουσιάσει από οποιοδήποτε σημαντικό ματς.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο 23χρονος άσος αποτελεί την αποκάλυψη της σεζόν για τον Ολυμπιακό, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ευρωπαϊκών ομάδων με τις εντυπωσιακή φετινή του παρουσία σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Η συνεπής παρουσία του Τσιμίκα, βέβαια, έχει θέσει στο περιθώριο τον έτερο αριστερό μπακ της ομάδας, Λεονάρντο Κούτρη. Ο διεθνής παίκτης μπήκε στην αποστολή μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και θεωρούταν το φαβορί για να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Αστέρα, από τη στιγμή που ο Τσιμίκας ήταν αμφίβολος.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική επιλογή του Μαρτίνς για τη βασική ενδεκάδα, αφού ο Πορτογάλος έχει μεγάλη αδυναμία στον «Τσίμι» και τον θεωρεί απαραίτητο. Πρέπει όμως να παίξει κάποια στιγμή και ο Κούτρης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης - Ολική ανατροπή στον Ολυμπιακό - Υπογράφει με το "τούρμπο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags