Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: «Πεντάστερος» Ολυμπιακός! Νέο πάρτι στην Τρίπολη με μπαλάρα – Σοκ με Γκιλιέρμε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-15 21:22:00

«Πεντάστερος» Ολυμπιακός! Νέο πάρτι στην Τρίπολη με μπαλάρα – Σοκ με Γκιλιέρμε

του Βαγγέλη Καράμαλη
«Πεντάστερος» Ολυμπιακός! Νέο πάρτι στην Τρίπολη με μπαλάρα – Σοκ με Γκιλιέρμε

Εντυπωσιακό διπλό στον Αστέρα με 5-0!

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη όπου πέρασε... αέρα με το εντυπωσιακό 5-0!

Οι Πειραιώτες μπήκαν φουριόζοι και προηγήθηκαν 0-2 στο ένατο λεπτό με γκολ των Μασούρα και Ποντένσε, ενώ πριν φύγει το ημίχρονο είχε γίνει το 0-4 με τέρματα του Ελ Αραμπί στο 34’ και 44’. Στο δεύτερο μέρος έριξε ρυθμούς και ο Μασούρας στο 72’ από ασίστ του εξαιρετικού και σήμερα Σουντανί έγραψε το τελικό 0-5.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν παρέμειναν στην κορυφή με 34 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ και την Τετάρτη υποδέχονται την ΑΕΛ, ματς από το οποίο θα λείπει πιθανότατα ο Γκιλιέρμε που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από τάκλιν στον αστράγαλο (δείτε ΕΔΩ) και έχει υποστεί βαριά κάκωση στην κνήμη, ενώ αγωνία υπάρχει και για τον Ποντένσε που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσει.

«Πετάει φωτιές» με το 4-4-2!

Ο Πέδρο Μαρτίνς για ακόμα ένα ματς αποφάσισε να μην προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του και σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα έβγαλε εκτός του Μεριά και έβαλε στη θέση του τον Παπαδόπουλου, ενώ αλλάζοντας το 4-3-3 σε 4-4-2 πέρασε τον Σουντανί στη θέση του Μπουχαλάκη.

Η τακτική αυτή αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά πως ταιριάζει απόλυτα στον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, καθώς μπαίνοντας φουριόζοι στο ματς οι Πειραιώτες, ευτύχησαν να προηγηθούν από πολύ νωρίς. Ο Μασούρας μόλις στο 5με ωραίο τελείωμα μετά από ασίστ του Σουντανί έγραψε το 0-1, ενώ στο 9’ ο Ποντένσε τελειώνοντας σωστά το τετ α τετ έκανε το 0-2 από πολύ νωρίς. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν κατέβασε ταχύτητα, συνέχισε να πιέζει ψηλά και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα όταν στο 16’ με τη χρήση VAR ο Πασαλίδης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για το... εγκληματικό τάκλιν στον Γκιλιέρμε που έφυγε με το φορείο για τα αποδυτήρια.

Ο Μπουχαλάκης πέρασε στη θέση του Βραζιλιάνου, χωρίς να αλλάξει η διάταξη και ο Ολυμπιακός πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ πριν φύγει το ημίχρονο, μετέτρεψε το ματς σε πάρτι. Ο Ελ Αραμπί στο 34’ μετά από δικό του κλέψιμο και παίζοντας το ένα-δύο με τον Σουντανί έκανε το 0-3, ενώ στο 44’ με κεφαλιά από κοντά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Πειραιωτών. Η εξέλιξη αυτή έδωσε την ευκαιρία στον Μαρτίνς να βγάλει εκτός τον Ποντένσε και να ρίξει στο ματς τον Ραντζέλοβιτς, καθώς ο Πορτογάλος είχε ενοχλήσεις.

Το έψαξε και δικαιώθηκε ο Μασούρας

Παρά το 0-4 ο Ολυμπιακός συνέχισε με το... πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες απέναντι στον Αστέρα που βγήκε μπροστά κι έψαξε το γκολ της τιμής. Στο 64’ ο Τσιμίκας βρήκε ωραία τον Σουντανί που προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 68’ το σουτ του Μπουχαλάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 72’ τελικά ήρθε και το γκολ, όταν ο Σουντανί και πάλι έβγαλε την ασίστ και ο Μασούρας με εύκολο τελείωμα έκανε το 0-5, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, παρότι στο 75’ ο Ραντζέλοβιτς προσπάθησε να σκοράρει με ένα απίστευτο ψαλιδάκι, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Πειραιώτες έριξαν ταχύτητα τόσο λόγω κούρασης όσο και σκεπτόμενοι το ματς της Τετάρτης στο Φάληρο με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο (65' Άνχελ), Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες (46' λ.τρ. Μπόρχα Φερνάντεθ) & Μαρκ Φερνάντεθ (21' Βαλιέντε).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε (17' λ.τρ. Μπουχαλάκης), Ποντένσε (37' λ.τρ. Ραντζέλοβιτς), Σουντανί, Μασούρας και Ελ Αραμπί (65' Γκερέρο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags