Facebook Pixel Ολυμπιακός: Toν "τελείωσε" ο Μαρινάκης! Δεν... συγκινείται απ’ τις ντρίμπλες
| 2019-12-16 14:13:00

Τέλος για Ολυμπιακό! Toν "έφαγε" ο Μαρινάκης! Δεν... συγκινείται από ντρίμπλες - Πού πας με 1 γκολ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος για Ολυμπιακό! Toν "έφαγε" ο Μαρινάκης! Δεν... συγκινείται από ντρίμπλες - Πού πας με 1 γκολ;

Ξεχάστε το! Είναι... τελειωμένος. Πότε "φαγώθηκε" πρώτη φορά;

Ολυμπιακός: Πολύ για να γίνει κάποιος... στόχος σε πρωταγωνίστρια ομάδα της Super League, δεν χρειάζεται. Ένα παιχνίδι, μια εντυπωσιακή εμφάνιση, μερικές αξιοσημείωτες ενέργειες και "φιγουράρει" πρωτοσέλιδος.

Η αλήθεια είναι πως ο Γκμπόλι Αριγίμπι ξεχωρίζει σα τη μύγα μέσα στο γάλα στον Παναιτωλικό φέτος. Ακόμη μεγαλύτερη ότι στο προ εβδομάδας παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο ταλαιπώρησε με τις ενέργειες του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί όσο λίγοι στη θητεία του Νορβηγού στο ελληνικό πρωτάθλημα, πρωταγωνιστώντας μάλιστα και στις δύο κορυφαίες ευκαιρίες των Αγρινιωτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό όμως, αρκεί για να ανέβει επίπεδο και να φιγουράρει ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των Ερυθρόλευκων; Μάλλον δύσκολο. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως μόνο άγνωστος δεν είναι ο πολιτογραφημένος Αμερικανός εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Για την ακρίβεια στη... Νότιγχαμ, στο δυναμικό της οποίας άνηκε από τον Ιανουάριο του 2017, χωρίς όμως ποτέ να φορέσει τη φανέλα της! Κι αυτό γιατί την επόμενη σεζόν την πέρασε δανεικός σε Μίλτον Κέινς και Νορθάμπτον και την περυσινή στη Σκωτία και στη Μάδεργουελ. Το περασμένο καλοκαίρι αποδεσμεύτηκε και έτσι ως ελεύθερος, εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναιτωλικού.

Αν μη τι άλλο λοιπόν, άγνωστος στους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν είναι ο 24χρονος εξτρέμ. Κάθε άλλο. Και μοιάζει δύσκολο, αν είχε περάσει τα… iso ποιότητας, να έμενε ελεύθερος από το... αδελφάκι των Ερυθρόλευκων, αντί να αξιοποιηθεί διαφορετικά.

Και ούτε πιθανότατα το τι κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος μπορεί να αλλάξει το στάτους του. Γκολ ψάχνει από τους ακραίους του Ολυμπιακός, μόλις ένα έχει πετύχει ως τώρα ο συγκεκριμένος, χωρίς καλά καλά να είναι και αδιαμφισβήτητα βασικός στον Παναιτωλικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουίζει η πιάτσα για επιστροφή-έκπληξη στο λιμάνι - Γυρίζει ο γκολτζής, "κλειδώνει" το πρωτάθλημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags