Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος θα σταματήσει αυτόν τον Ολυμπιακό! Συνέτριψε... και την ΑΕΛ - "Καυτός" ο Μασούρας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-18 19:05:00

Ποιος θα σταματήσει αυτόν τον Ολυμπιακό! Συνέτριψε... και την ΑΕΛ - "Καυτός" ο Μασούρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποιος θα σταματήσει αυτόν τον Ολυμπιακό! Συνέτριψε... και την ΑΕΛ - "Καυτός" ο Μασούρας (ΒΙΝΤΕΟ)

4-1 οι Ερυθρόλευκοι!

Ένας Ολυμπιακός με φόρα από την 5αρα ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης, συνέτριψε την ΑΕΛ με 4-1 στο άδειο λόγω τιμωρίας, Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για ακόμα μια φορά ήταν απολαυστικοί, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και γκολ με το… τσουβάλι.

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης καθώς έβαλε τα πρώτα δυο γκολ της ομάδας και βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να κάνει την έκπληξη και ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Μπρούνο.

Συγκεκριμένα ο Μαρτίνς ξεκίνησε με τον Σα κάτω από τα δοκάρια μπροστά του, τους Γκασπάρ, Μπα, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Μπρούνο και τον Μασούρα στα πλάγια, ενώ ο Σουντανί και ο Ελ Αραμπί  βρίσκονταν στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη μεριά η ΑΕΛ ξεκίνησε με τους Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μιλοσάλιεβιτς, Νούνιτς, Ουάρντα.

Οι Ερυθρόλευκοι με το καλημέρα μπήκαν με όρεξη και ενέργεια, απέναντι σε μια ΑΕΛ που πάλευε να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων.

Το πρώτο γκολ για τους Πειραιώτες ήρθε στο 9’ με τον  φορμαρισμένο Γιώργο Μασούρα, να παίρνει την σέντρα από τον Τσιμίκα και να γράφει το 1-0.

Ο Έλληνας μέσος ήταν ασταμάτητος και μόλις δυο λεπτά αργότερα έκανε το 2-0, μετά από μια εκπληκτική πάσα του Σουναντί. Ο Αλγερινός από δημιουργός έγινε σκόρερ και έγραψε το 3-0 στο 17’, μ’ ένα σουτ από διαγώνια θέση.

Οι γηπεδούχοι όσες φορές κι αν προσπάθησαν να περάσουν στην αντεπίθεση έπεφταν πάνω στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι επιθετικός και τα σουτ των Σουντανί στο 30’ και Μπουχαλάκη στο 32’ πέρασαν έξω.

Στο 35΄ οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μόρα να ανατρέπει τον Ελ Αραμπί εντός περιοχής. Ο Μαροκινός ευστόχησε και έγραψε το 4-0, το οποίο και ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά, με τους φιλοξνεούμενους να βρίσκουν χώρους μέσα στο γήπεδο. Στο 56’ η ΑΕΛ κατάφερε να βρει ένα γκολ και να μειώσει σε 4-1. Τεράστιο λάθος του Σα, με το λάθος όμως να ξεκινάει από τον Γκασπάρ και τον Ουάρντα να το εκμεταλλεύεται. Ο Αιγύπτιος σούταρε και ο Σα δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα.

Στη συνέχεια οι Ερυρθόλευκοι ανέκτησαν ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχοντας σταθερά την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να πιέζουν για ακόμα ένα τέρμα.

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας (82’ Τοροσίδης), Γκασπάρ, Αβραάμ, Μπα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί (74’ Μπενζιά), Αραμπί (65’ Γκερέρο)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (78’ Φιλίποβιτς), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (59’ Μπάλας) Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μιλοσάλιεβιτς, Νούνιτς (70’ Πινακάς), Ουάρντα

Δείτε εδώ όλα τα γκολ της αναμέτρησης

Περισσότερα σε λίγο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags