Facebook Pixel Sportdog.gr | Σβηστά στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - Πέρασε και από τον Πανιώνιο - Συνεχίζει το αήττητο και τρομάζει (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-19 21:24:00

Σβηστά στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - Πέρασε και από τον Πανιώνιο - Συνεχίζει το αήττητο και τρομάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σβηστά στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - Πέρασε και από τον Πανιώνιο - Συνεχίζει το αήττητο και τρομάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύκολη νίκη με 0-2.

Ο Πανιώνιος υποδέχτηκε στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη με 0-2 και να επιστρέφει στην κορυφή, όπου ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό.

Ο Δικέφαλος διατήρησε το αήττητο σερί του και έφτασε το 50 παιχνίδι που αγνοεί την ήττα. Οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο σοβαρεύτηκαν και με δυο γκολ των Ίνγκασον και Άκπομ… καθάρισαν το ματς.

Η είσοδος του Βιεϊρίνια στην ανάπαυλα στη θέση του Ομάρ Ελ Καντουρί που αποχώρησε ως τραυματίας έδωσε άλλη εικόνα στο παιχνίδι των Ασπρόμαυρων.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Γιαννούλη, Κρέσπο, Ίνγκασον και Μάτος. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν οι Μίσιτς - Αουγκούστο με τους Λημνιό - Ελ Καντουρί στις πτέρυγες. Μπίσεσβαρ και Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Πανιώνιος από την άλλη μεριά ξεκίνησε με τους Ζερεμί, Σαραμαντάς, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Παπανικολάου, Τσιλούλης, Μασούρας, Αραμπούλι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ρυθμό, με τις δυο ομάδες να μην πιέζουν και τον Δικέφαλο να έχει την κατοχή χωρίς όμως να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ.

Καλή αμυντική λειτουργία από τους Κυανέρυθρους, οι οποίοι μετά το πρώτο 20λεπτο άρχισαν να δημιουργούν φάσεις και να απειλούν την εστία του Ζίβκοβιτς.

Στο 23’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα με τον Μασούρα να βγάζει την σέντρα αλλά Αραμπούλι και Παπανικολάου δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν.

Στο 36΄ ο Πανιώνιος απείλησε ξανά με τον Μασούρα να κάνει ένα διαγώνιο σουτ αλλά τον πορτιέρε του Δικέφαλου να είναι εκεί.

Στο 45΄ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Αουγκούστο να σουτάρει εκτός περιοχής αλλά τον Ζερεμί να είναι εκεί και να διώχνει.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αμπέλ Φερέιρα πέρασε στο παιχνίδι τον Βιεϊρίνια αντί του Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει μετά από το χτύπημα που δέχτηκε στο πρώτο μέρος.

Στο 48’ ο Ίνγκασον άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ! Από κόρνερ ο Μάτος πήρε την πρώτη κεφαλιά και στην συνέχεια ο Ισλανδός με σουτ από κοντά έγραψε το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μπίσεσβαρ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ζερεμί πρόλαβε και απομάκρυνε.

Στο 62’ ο Άκπομ χτύπησε ξανά και έκανε το 0-2 για τους Ασπρόμαυρους. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το κόρνερ ο Μπίσεσβαρ γύρισε στον Κρέσπο και εκείνος βρίσκε τον Άγγλο άσο που σκόραρε με κεφαλιά.

Στο 70΄ο Πανιώνιος είχε τη δική του ευκαιρία αλλά βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Ζίβκοβιτς. Ο Οικονομίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, ο Αραμπούλι πλάσαρε αλλά ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ ήταν εκεί.

Στο 90+1 ο Αουγκούστο σούταρε ξανά αλλά ο Ζερεμί έβγαλε και πάλι!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ. Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης (82’ Τσιλούλης), Μασούρας, Παπανικολάου (68’ Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντάγκλας, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ (73’ Μαουρίσιο), Ελ Καντουρί (46’ Βιεϊρίνια), Λημνιός (81’ Πέλκας), Άκπομ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags