Facebook Pixel Έτσι έχασε Τσιλιανίδη ο Παναθηναϊκός - "Γυάλισε" στον ΠΑΟΚ - Deal με 1 εκατ.
| 2019-12-20 11:32:00

Έτσι έχασε Τσιλιανίδη ο ΠΑΟ - Αυτός έκανε... έγκλημα - "Γυάλισε" στον ΠΑΟΚ - Πάει με 1.000.000!

του Νίκου Στεργίου
Έτσι έχασε Τσιλιανίδη ο ΠΑΟ - Αυτός έκανε... έγκλημα - "Γυάλισε" στον ΠΑΟΚ - Πάει με 1.000.000!

Τραβάνε τα μαλλιά τους στο Τριφύλλι. Ποιος "αρπάζει" την παιχτούρα;

Παναθηναϊκός: Η εμφάνιση του Κοσμά Τσιλιανίδη κόντρα στον Παναθηναϊκό και η παρουσία του Τζον Φαν’τ Σιπ στο Γεντί Κουλέ, που πρακτικά ήταν για χάρη του μεσοεπιθετικού του ΟΦΗ, τον έφεραν ξανά στην επιφάνεια. Και παράλληλα και διάφορες συζητήσεις αναφορικά με τον τρόπο που ο "Τσίλια" δεν κατέληξε στους Πράσινους.

Κατ’ αρχάς, οι επαφές του παίκτη με τον Παναθηναϊκό δεν είναι φετινές. Ο ποδοσφαιριστές προτείνεται στο "τριφύλλι" ακόμη πριν αναλάβει την τεχνική διεύθυνση ο Νίκος Νταμπίζας και προπονητής ο Γιώργος Δώνης.

Ούτε τότε, ούτε το περασμένο καλοκαίρι όταν και ήταν γνωστό από το Πάσχα ακόμη πως δεν πρόκειται να ανανέωνε με τον Αστέρα Τρίπολης, κανείς από τους Πράσινους δεν μπήκε ποτέ σε διαπραγμάτευση με τον 26χρονο άσο.

Το καλοκαίρι συγκεκριμένα, έγινε η πρόταση στον Νίκο Νταμπίζα, ο παλαίμαχος στόπερ επικαλέστηκε και τη γνώμη του προπονητή, ποτέ όμως δεν μπήκε σε διαδικασία ενημέρωσης της πλευράς του ποδοσφαιριστή. 

Σε νέα ενόχληση, αρκετές εβδομάδες μετά την αρχική πρόταση, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε πως ο Κοσμάς Τσιλιανίδης δεν ταιριάζει στο πλάνο ούτε το δικό του, ούτε του προπονητή.

Και αυτό ήταν όλο. Διαπραγμάτευση δεν υπήρξε ποτέ. Και προφανώς, σε αυτό το πλαίσιο, δεν γίνεται να διαρρέονται διάφορα που θέλουν τον Έλληνα εξτρέμ να ζητάει εξωφρενικά ποσά για να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό.

Πώς θα μπορούσε αφενός να γίνει κάτι τέτοιο αφού -επαναλαμβάνουμε- δεν έγινε ποτέ διαπραγμάτευση με οικονομικούς όρους και αφετέρου ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε πως για αγωνιστικούς λόγους δεν κάνει στους Πράσινους!

Όπως και να 'χει, προφανές ποιος βγήκε ευνοημένος από την πορεία των πραγμάτων και την καλοκαιρινή απόφαση του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης είναι ο δεύτερος σκόρερ του ΟΦΗ και ο πρώτος σε ασίστ και πέραν της προσοχής που έχει τραβήξει από τον εκλέκτορα της Εθνικής, βρίσκεται σταθερά στο μικροσκόπιο ομάδων τόσο εντός συνόρων (ΠΑΟΚ) όσο και εκτός (Σταντάρ Λιέγης), με τον ΟΦΗ να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συζητήσει την παραχώρηση του για ποσό λιγότερο των 800.000 - 1 εκατ. ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Πρίγιοβιτς; Αυτός γυρίζει στον ΠΑΟΚ και "ρίχνει" την Τούμπα - Έτσι κλειδώνει το πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags