Facebook Pixel Ετοιμάζει βαλίτσες ο Ρισβάνης - Φούντωσαν οι φήμες για top ελληνική ομάδα
| 2019-12-23 14:11:00

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Ρισβάνης - Φούντωσαν οι φήμες για top ελληνική ομάδα - "Kλοπή" με 700.000!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ετοιμάζει βαλίτσες ο Ρισβάνης - Φούντωσαν οι φήμες για top ελληνική ομάδα - "Kλοπή" με 700.000!

Ποιος θα "αρπάξει" τον Έλληνα ογκόλιθο; Πώς γίνεται το deal;

Κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες πως μεταξύ των επιλογών του Ίλια Ίβιτς για την ενίσχυση στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ είναι και ο Σπύρος Ρισβάνης.

Η πρόσφατη (μια ακόμη για την ακρίβεια) αλλαγή μανατζερικής στέγης με τον στόπερ του Ατρόμητου να επιλέγει το γραφείο του Μπρούνο Τσιρίλο για εκπρόσωπό του, ήταν όπως φαίνεται αρκετή για να ενισχυθεί η σχετική φημολογία.

Γνωστές άλλωστε οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόσο με την ΑΕΚ ως οργανισμός όσο και με τον ίδιο τον τεχνικό της διευθυντή. Φτάνει όμως ο συγκεκριμένος καπνός για να δικαιολογήσει και τη... φωτιά;

Η ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον στόπερ που θα πάρουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τουλάχιστον θα προσπαθήσουν να πάρουν και προς αυτήν άλλωστε την κατεύθυνση η πρόταση δανεισμού του Φέντε Μπάρμπα, πρόταση για 1,5 χρόνο, που έχει στα χέρια της πλέον η Κιέβο Βερόνα και θα σκεφθεί αν και εφόσον (το πιθανότερο) τερματιστεί πρόωρα ο δανεισμός του παίκτη στη Βαγιαδολίδ.

Άλλος κεντρικός αμυντικός δεν προβλέπεται να αποκτηθεί για τους Κιτρινόμαυρους άμεσα. Το καλοκαίρι, μπορεί να προστεθούν και δύο ακόμη. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ιταλού, οι εναλλακτικές δεν φαίνεται να περιλαμβάνουν τη δεδομένη στιγμή τον Σπύρο Ρισβάνη.

Για το καλοκαίρι, είναι διαφορετική η συζήτηση, αφού ο 25χρονος στόπερ θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και έτσι η Ένωση θα μπορεί ίσως να διαπραγματευτεί ευκολότερα με τον Ατρόμητο ένα ποσό που θα είναι μικρότερο του buy-out που υπάρχει στη συμφωνία του με τους Περιστεριώτες και είναι της τάξης των 700.000 ευρώ. Ποσό που -για να το ξεκαθαρίσουμε- είτε τώρα είτε το καλοκαίρι, οι Κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να δαπανήσουν για τον συγκεκριμένο παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος ο Καρέρα με κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ - Τον... τελειώνει άμεσα - Παίρνει τρελά λεφτά!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags