Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς τον Γενάρη - Φορ που τα... παστελώνει - Τρελή έκπληξη, είναι επιστροφή!
| 2019-12-25 18:55:00

Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς τον Γενάρη - Φορ που τα... παστελώνει - Τρελή έκπληξη, είναι επιστροφή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς τον Γενάρη - Φορ που τα... παστελώνει - Τρελή έκπληξη, είναι επιστροφή!

"Τρέμουν" Ελ Αραμπί και Γκερέρο. Πώς θα γίνει. Μόνο εδώ...

Παρότι τη δεδομένη στιγμή το μεταγραφικό κομμάτι δεν βρίσκεται στην κορυφή της καθημερινής ατζέντας του Ολυμπιακού, εν τούτοις είναι ένα ζήτημα που πάντα, ειδικά παραμονές μεταγραφικής περιόδου, απασχολεί τουλάχιστον ρεπορταζιακά τους «ερυθρόλευκους».

Διάφορα και αντικρουόμενα τα σενάρια στα οποία εμπλέκεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ελάχιστα και συχνά… εξαρτώμενα με άλλες συνθήκες και καταστάσεις, τα όσα μπορούν να θεωρηθούν δεδομένα. Αυτό που ίσως να είναι το μόνο με πραγματική ισχύ είναι η επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή – όπως έχει καιρό καταγράψει ο sportdog – για την προσθήκη ενός ακραίου επιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να καλύπτει παραγωγικότερα (σε γκολ και ασίστ) το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής τριπλέτας, έχοντας όμως και τη δυνατότητα αν και εφόσον χρειαστεί να αγωνιστεί και στην περιοχή.

Επειδή ωστόσο ένας τέτοιος συνδυασμός, ειδικά Ιανουάριο και δυσεύρετος είναι  και ακριβός, αρχίζουν τα εναλλακτικά σενάρια και εδώ. Σενάρια που περιορίζουν… χωροταξιά την (επιθετική) επιλογή, είτε δηλαδή μία αποκλειστικά για το αριστερό άκρο, είτε μία για την κορυφή της επίθεσης. Η τελευταία μάλιστα συνδυάζεται και από την εικόνα του Γκερέρο, ο οποίος μόνο καλά δεν δείχνει το τελευταίο διάστημα, ενόσω δηλαδή βασικός πλέον στον Ολυμπιακό είναι ο Ελ Αραμπί.

Σε ένα τέτοιο λοιπόν ενδεχόμενο, το όνομα του Χασάν, του Αιγύπτιου επιθετικού που πέρασε πέρυσι από τον Ολυμπιακό, καταγράφεται τις τελευταίες μέρες ως πιθανό να… επιστρέψει στη μεταγραφική προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων». Η εκτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς απ’ όσα είδε από τον διεθνή φουνταριστό πέρυσι δεδομένη και, όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες, μοιάζει μια περίπτωση με ευνοϊκές για τον Ολυμπιακό συνθήκες.

Βλέπετε, ο Αιγύπτιος δεν είναι βασικός στην Μπράγκα, τουλάχιστον δεν ήταν ενόσω στον πάγκο της ήταν ο Σα Πίντο, ο οποίος προ ημερών απολύθηκε, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο, γεγονός που αφενός επιτρέπει στον Χασάν να υπογράψει όπου επιθυμεί εν όψει του καλοκαιρού και αφετέρου, μέσω αυτού, επιτρέπει στις όποιες ενδιαφερόμενες ομάδες να «πιέσουν» την Μπράγκα να συναινέσει στην άμεση παραχώρηση του χωρίς να αξιώνει υπέρογκες απαιτήσεις.

Προσθέστε και το γεγονός ότι ο Αιγύπτιος εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες, τον Πορτογάλο ατζέντη με τις εξαιρετικές επαφές και συνεργασία με τον Ολυμπιακό και το σκηνικό προφανώς διαμορφώνεται ιδανικά για τους «ερυθρόλευκους», σε περίπτωση πάντα που αποφασιστεί να γίνει μια τέτοια κίνηση, αποκλειστικά για την κορυφή της επίθεσης. Μέχρι και τώρα πάντως, ο Μαρτίνς επιμένει για προσθήκη εξτρέμ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει "βόμβα" στον Ολυμπιακό - Τι τρέχει με τον Αραμπί; Δημοσίευμα-"φωτιά"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags