Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Εμάνουελ Ινσούα: Θα μείνει ή όχι στο Τριφύλλι;
| 2019-12-26 09:45:00

"Πάγωσε" ο Ρόκα με Ινσούα - Αδιανόητο τι του ζήτησε - Γίνεται Κουρμπέλης ή αλλιώς... ΠΑΟΚ!

του Νίκου Στεργίου
"Πάγωσε" ο Ρόκα με Ινσούα - Αδιανόητο τι του ζήτησε - Γίνεται Κουρμπέλης ή αλλιώς... ΠΑΟΚ!

Τρελή απαίτηση. Πώς την είδε; Μέρες μετράει...

Παναθηναϊκός - Εμάνουελ Ινσούα: Από τον Οκτώβριο (ίσως και νωρίτερα) ο sportdog αναδείκνυε επακριβώς τι ισχύει με το θέμα της ανανέωσης του  Ινσούα. Ακόμη και όταν άπαντες εκτιμούσαν – χωρίς ουσιαστικά δεδομένα, βασιζόμενοι μόνο σε διφορούμενες και «τυπικές» δηλώσεις του Αργεντινού – πως υπάρχει θετική προδιάθεση, ο «σκύλος» ήταν κατηγορηματικός ξεκαθαρίζοντας πως η παραμονή του 28χρονου αριστερού μπακ θα ήταν πολύ, πολύ απαιτητική υπόθεση για τους «πράσινους».

Και όπως φαίνεται από την πρόσφατη ειδησεογραφία, το ρεπορτάζ μας δικαιώνεται απολύτως. Ο Τσάβι Ρόκα φέρεται πως έκανε την πρώτη επαφή με τον μάνατζερ (και αδερφό) του Ινσούα, επαφή που πέραν της γνωριμίας (στα δύο του ταξίδια κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου ο αδερφός του Ινσούα συναντήθηκε μόνο με τον Κωνστάντο από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού) είχε και ουσιαστικό αντίκρισμα, με τα πρώτα νούμερα να πέφτουν στο τραπέζι.

Χοντρικά βέβαια, ο Ρόκα ήταν ενήμερος για τις απαιτήσεις του Ινσούα, αφού αυτές είχαν προδιαγραφεί από τις προηγούμενες επισκέψεις του αδερφού του. Το πόσο που άκουσε, ανάλογο αυτών και ανάλογο του ρεπορτάζ του sportdog. Ο Ινσούα ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις αξιώνοντας συμβόλαιο ανάλογο του Κουρμπέλη, ήτοι δηλαδή περισσότερα από 500.000 ευρώ ετησίως.

Αξιώνει δηλαδή αύξηση της τάξης του +60% από τις τρέχουσες απολαβές του και ένα ποσό που είναι ενήμερος, τουλάχιστον σε τελείως θεωρητικό επίπεδο, πως ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να του προσφέρει σε περίπτωση πάντα που αποχωρήσει ο Γιαννούλης και επιλεχθεί ο Αργεντινός να τον αντικαταστήσει. Ποσό που είναι αυτονόητο πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσφέρει και παρότι δεν έχει γίνει κάποια πρόταση εκ μέρους των «πρασίνων», εν τούτοις εκτιμάται πως όταν αυτή γίνει δεν θα ξεπερνάει ιδιαίτερα τις τρέχουσες απολαβές του Ινσούα, με το «τριφύλλι» να δελεάζει τον Αργεντινό με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια συμβολαίου προκειμένου να «ισοσκελίσει» τη διαφορά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ινσούα δεν έχει κανέναν λόγο να βιαστεί και δεν δείχνει καμία διάθεση να αποφασίσει, αλλά ούτε και να ρίξει – τη δεδομένη στιγμή – νερό στο κρασί του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε! "Μάχη" ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τον άσο του Παναθηναϊκού - Θα γίνει... ανατροπή;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags