Facebook Pixel ΑΕΚ: Πρόταση... ΣΟΚ για Μάνταλο - Τον δίνει η ΑΕΚ με... ψίχουλα; - Έτσι κλείνει το deal, φοβερή εξέλιξη
| 2019-12-26 17:28:00

Πρόταση... ΣΟΚ για Μάνταλο - Τον δίνει η ΑΕΚ με... ψίχουλα; - Έτσι κλείνει το deal, φοβερή εξέλιξη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πρόταση... ΣΟΚ για Μάνταλο - Τον δίνει η ΑΕΚ με... ψίχουλα; - Έτσι κλείνει το deal, φοβερή εξέλιξη

Ξεχάστε τα εκατομμύρια! Με πόσα φεύγει. Φρέσκο ρεπορτάζ.

Αμείωτη, παρά το εορταστικό των ημερών, η ειδησεογραφία για το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα για τον Πέτρο Μάνταλο. Εκπεφρασμένο τόσο στην Ενωση όσο και στον αρχηγό της, στην επικερδή πώληση του οποίου φαίνεται πως προσβλέπουν οι «κιτρινόμαυροι».

Όπως σας ενημέρωσε χτες ο sportdog, μετά το ραντεβού της περασμένης εβδομάδας μεταξύ του εκπροσώπου του σαουδαραβικού συλλόγου και του Ιλια Ιβιτς, η… μπάλα έχει περάσει στο γήπεδο της Αλ Ουάχντα. Στην ΑΕΚ έχουν «φωτογραφίσει» (αν όχι και κάτι περισσότερο…) τις απαιτήσεις τους και – όπως άλλωστε παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο τεχνικός του συλλόγου, Μανόλο Χιμένεθ – η απόφαση πλέον θα παρθεί από τον Σεϊχη πρόεδρο της Αλ Ουάχντα.

Χτεσινοβραδινές πληροφορίες προερχόμενες από την πλευρά της Ένωσης κάνουν λόγο για αναμονή επίσημης πρότασης, η οποία θα προσεγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ και πως ένα τέτοιο ποσό δεν είναι ικανοποιητικό για τους «κιτρινόμαυρους», με τη χαρακτηριστική όμως υποσημείωση «στην παρούσα φάση».

Να το ξεκαθαρίσουμε για να γίνει σαφέστερο. Ολο το παιχνίδι αναφορικά με την πώληση ή όχι του Μάνταλου εξαρτάται από την απόφαση του διεθνή μέσου. Αν ο ίδιος πειστεί να αποχωρήσει και να πάει στη Σαουδική Αραβία υπογράφοντας το βασιλικό συμβόλαιο που του προσφέρεται (προφανώς όμως δεν είναι το μόνο που εξετάζει. Για την ακρίβεια, ίσως να είναι το αντίβαρο της όχι και τόσο μεγάλης θέρμης του να μετακομίσει στην αραβική χερσόνησο) τότε η ΑΕΚ θα τον παραχωρήσει.

Η προσπάθεια της απλώς θα είναι να καρπωθεί ό,τι και όσα περισσότερα μπορεί και σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την πλευρά της Αλ Ουάχντα πλέον, το μάξιμουμ που θα προσφέρει θα είναι ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ. Το γνωρίζει πολύ καλά αυτό ο Ιβιτς, γι’ αυτό και τη δεδομένη στιγμή το σχετικό… πόκερ με τις διαρροές προκειμένου οι δύο πλευρές να περάσουν, εμμέσως τα μηνύματα και την στάση τους.

Χαρακτηριστικό άλλωστε παράδειγμα το γεγονός πως ενώ ακόμη δεν έχει γίνει καν πρόταση στην ΑΕΚ και προκύπτουν διαρροές πως δεν θα γίνει δεκτή μια που εκτιμάται πως θα φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Για να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό. Για να φτάσει πρόταση στην ΑΕΚ θα πρέπει ο Μάνταλος να έχει δείξει θετική προδιάθεση στους Αραβες. Αν το κάνει, τότε θα γίνει πρόταση και η Ένωση, θα τη δεχτεί. Χωρίς σε καμία περίπτωση οι διαρροές περί απαιτήσεων για 6-8 εκατ. ευρώ να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού ένα τέτοιο ποσό η Αλ Ουάχντα δεν θα το δώσει ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν ξανάγινε! "Μάχη" ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τον άσο του Παναθηναϊκού - Θα γίνει... ανατροπή;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags