Facebook Pixel ΑΕΚ: Ποιος Μπάρμπα; Μ’ αυτόν ρίχνει βόμβα ο Ίβιτς - "Τρώει" Ολιβέιρα, έρχεται για το... πρωτάθλημα!
| 2019-12-28 22:12:00

Ποιος Μπάρμπα; Μ’ αυτόν ρίχνει βόμβα ο Ίβιτς - "Τρώει" Ολιβέιρα, έρχεται για το... πρωτάθλημα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Μπάρμπα; Μ’ αυτόν ρίχνει βόμβα ο Ίβιτς - "Τρώει" Ολιβέιρα, έρχεται για το... πρωτάθλημα!

Μεταγραφή-έκπληξη στα σκαριά. Αποκάλυψη στο sportdog!

Από τη στιγμή που έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς είχε πολύ δύσκολο έργο να επιτελέσει. Εκτός από την αναζήτηση προπονητή ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έπρεπε να είναι σε διαρκή εγρήγορση για την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα τον Γενάρη και να καλυφθούν κενά σε καίριες θέσεις.

Ήδη στην ομάδα του Δικέφαλου αετού έχει διαπιστωθεί σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, το οποίο έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές φέτος για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους. Ο Οικονόμου δεν εμπνέει 100% εμπιστοσύνη, ο Βράνιες είναι μία κινούμενη χειροβομβίδα και δύσκολα θα μείνει μετά το καλοκαίρι, ενώ ο Σβάρνας είναι ένα παιδί που δεν μπορεί να στηριχθεί ένας προπονητής πάνω του. Το όνομα που έχει ακουστεί για τα μετόπισθεν είναι του Φεντερίκο Μπάρμπα, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στην Ένωση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όμως, ο Ίβιτς δεν ψάχνεται μόνο για στόπερ. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ψάχνει και για ένα φορ περιοχής τον Γενάρη. Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει δείξει φέτος τα διαπιστευτήρια του, ο Πορτογάλος όμως χρειάζεται βοήθειες και ανάσες σημαντικές, ενώ ταλαιπωρείται πλέον και από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τη Λαμία.

Με δεδομένο λοιπόν πως πλέον φαίνεται ότι ο Γιακουμάκης δεν μπορεί να γεμίσει τα παπούτσια του δεύτερου σέντερ φορ, ο Ίβιτς έχει κατά νου το θέμα και «χτενίζει» την αγορά προκειμένου να είναι έτοιμος για όλες τις ανάγκες που υπάρχουν στην ομάδα, η οποία θέλει να είναι έτοιμη για τα πλέι οφ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητα σκηνικά στα Σπάτα – Αυτός κάνει... ό,τι γουστάρει – Τρέλανε τον Καρέρα – Τον πουλάει ο...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags