Facebook Pixel Ο Πιτ Παπαδάκος κάνει τις προβλέψεις του για το 2020 στο Sportdog!
| 2020-01-01 12:33:00

"Αποχωρεί ο Ολυμπιακός, Γ’ Εθνική ο ΠΑΟΚ - Αλλάζουμε πρωθυπουργό, παίρνουμε την Πόλη"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Αποχωρεί ο Ολυμπιακός, Γ’ Εθνική ο ΠΑΟΚ - Αλλάζουμε πρωθυπουργό, παίρνουμε την Πόλη"!

Φοβερές προβλέψεις Πιτ Παπαδάκου στο sportdog για το 2020.

«Θα τα πούμε λίγο σκληρά». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε η συνομιλία του sportdog με τον Πιτ Παπαδάκο. Ο γνωστός αστρολόγος και μελλοντολόγος έδωσε τις δικές του προβλέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μας κούφανε με όσα μας αποκάλυψε.

Γιατί δεν είναι λίγο να προβλέπει κάνεις αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα και υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. Και αν στο ποδόσφαιρο βλέπει πολλές εντάσεις στο γεωπολιτικό τομέα προβλέπει να έρχονται τα πάνω κάτω, μέχρι και διαμελισμό της Τουρκίας.

Βέβαια δεν είναι ο πρώτος που αναφέρει κάτι τέτοιο, ούτε τα λέει για πρώτη φορά. Οπότε δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, απλά διαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα που μας εκμυστηρεύτηκε, κρατήστε ό,τι σας είπε και αν κάτι δεν σας αρέσει, απλά δεν το υιοθετείτε.

Πως βλέπετε το πεδίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Και φέτος ανταγωνίζονται δύο ομάδες για τον τίτλο, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Το πάνω χέρι έχει ο Ολυμπιακός. Θα έχουμε πολλές εκκαθαρίσεις από την Ευρώπη για το θέμα του VAR και των αδικιών που γίνονται. Αγωνιστικά όμως και οι δύο είναι ισάξιες οι ομάδες. Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ να βοηθιέται. Εγώ βλέπω τον Ολυμπιακό να καταλήγει πρωταθλητής! Καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Για τις αδικίες που προαναφέρθηκα, με τα σίγουρα γκολ και τα σίγουρα πέναλτι, νομίζω θα πάρει θέση η πολιτεία αλλά και η FIFA. Δεν θα ήθελα να υπάρξει τιμωρία στον ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει λόγος. Το πρωτάθλημα πρέπει να το διεκδικεί μέχρι τελευταία αγωνιστική και ας το χάσει. Έχει την ομάδα. Εγώ αυτό που βλέπω είναι, ότι θα έχουμε πολλές τιμωρίες. Θα υπάρξουν εκπλήξεις, από το να δούμε τον Ολυμπιακό να αποχωρεί από το πρωτάθλημα μέχρι τον ΠΑΟΚ στη Γ' Εθνική. Τέτοια θα έχουμε το 2020. Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ όλο αυτό το σκηνικό που έχει από πίσω. Αυτήν την εποχή φαίνεται και αστρολογικά, ότι όλες οι άλλες ομάδες δεν έχουν δυνατότητες. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός μπορεί, ενώ οι επαρχιακές ξεφουσκώνουν, όπως ο ΟΦΗ για παράδειγμα».



Τί βλέπετε να γίνεται με το VAR;

«Θα υπάρξουν τιμωρίες από την Ευρώπη και νομίζω, ότι θα μεσολαβήσει η Πολιτεία και η FIFA για τον αγώνα στον Βόλο. Μπορεί να έχουμε επανάληψη του αγώνα. Είναι η μόνη φορά και αυτό δεν είναι πρόβλεψη, που συμφώνησαν όλοι οι παράγοντες, ότι το γκολ και το πέναλτι ήταν κανονικά».

Πότε πιστεύετε ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα μετά την επ'αόριστον αποχή που κήρυξαν οι διαιτητές;

«Η αποχή θα γίνει και συμφέρει όλους. Κυρίως τον Ολυμπιακό που θα παίξει στην Ευρώπη με την Άρσεναλ».

Τί θα κάνει στο Europa League ο Ολυμπιακός;

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάξει την Άρσεναλ στα μάτια άνετα, όπως κοίταξε τη Μπάγερν και την Τότεναμ. Δεν είναι ομάδα που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι, ότι το πρωτάθλημα το φετινό θα πάρει φωτιά, θα έχουμε προβλήματα. Αν άφηναν το πρωτάθλημα να παιχτεί επί ίσοις όροις, θα το απολαμβάναμε μέχρι τελευταία στιγμή. Γιατί έχει δύο ομάδες ισάξιες».

Για να είμαστε δίκαιοι, έχει δημιουργηθεί πολύ αρνητικό κλίμα εις βάρος των διαιτητών και υπάρχει πάντα κίνδυνος βιαιοπραγιών. Μπορεί να αποφευχθεί;

«Οι διαιτητές τα έχουν πάρει».



Τί εννοείτε;

«Αν θέλετε να μιλάμε στα ίσια και να μη φοβόμαστε μπορούμε να πούμε, ότι οι διαιτητές παίζουν σκοτεινά παιχνίδια... τσέπης. Είναι φανερό, ότι παίζουν έτσι. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι συνομιλίες του VAR με τον διαιτητή».

Στο μπάσκετ;

«Είναι άσχημη χρονιά για όλους. Δεν πάει καλά η χρονιά ούτε για τον Παναθηναϊκό ούτε για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ζωντανέψουν τα πράγματα».

Ποιες ομάδες βλέπετε να ενισχύονται τον Γενάρη.

«Θα υπάρξουν μεταγραφές. Και μάλιστα δυνατές. Όσο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θέλουν το πρωτάθλημα, θα χτυπήσουν μεταγραφές. Βέβαια ο Ολυμπιακός θα δώσει παίκτες σε ομάδες που πιστεύω, ότι θα χτυπήσουν τον ΠΑΟΚ και στον Πανιώνιο μήπως τον σώσουνε. Έχει πολλούς παίκτες ο Ολυμπιακός να δώσει αυτό το εξάμηνο, περισσότερο για να ψηθούν. Πιστεύω, ότι θα έρθουν δύο μεγάλοι παίκτες».

Γιατί την ΑΕΚ ποια πρόβλεψη έχετε, τώρα που ήρθε ο Καρέρα;

«Η ΑΕΚ θα σταθεροποιηθεί. Δεν είναι έτοιμη να χτυπήσει πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός αν δεν κάνει μεταγραφές θα βουλιάξει. Πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Είναι αμαρτία αυτή η ένδοξη ομάδα να πάθει ζημιά. Δεν έχει παίκτες. Δεν μπορούμε να έχουμε αποχώρηση από το πρωτάθλημα επειδή δεν έχει παίκτες. Το πρωτάθλημα είναι ύποπτο, πονηρό και σκοτεινό. Εκεί που παίζονται πολλά περισσότερα παιχνίδια όμως είναι στην πολιτική σκηνή».

Πείτε μας ποια εικόνα έχετε σχηματίσει;

«Έχουμε διεθνείς εξελίξεις πολύ σημαντικές. Έχω μία παγκόσμια αποκάλυψη να κάνω. Η Τουρκία θα χτυπηθεί από παντού. Πολύ σύντομα θα συρρικνωθεί στο κέντρο της Μικράς Ασίας. Όλα τα γύρω εδάφη, θα τα κατακτήσουν άλλοι. Τη μια πλευρά θα πάρουν οι Κούρδοι. Από το άλλο κομμάτι, ψηλά θα πάρουν οι Ρώσοι. Θα γίνει διαμελισμός, όπως με τη Σοβιετική Ένωση και τη Γιουγκοσλαβία. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν αγριέψουν οι Κινέζοι, οι οποίοι είναι η νέα οικονομική δύναμη και τους χαϊδεύουν. Οι Έλληνες θα χτυπήσουν τα παράλια. Θα πάρουμε μέχρι και την Ανδριανούπολη».

Δηλαδή πιστεύετε, ότι θα πάρουν οι Έλληνες πίσω την Πόλη;

«Θα την πάρουμε! Σας λέω θα χτυπηθεί άσχημα η Τουρκία. Η πρώτη που θα τη χτυπήσει είναι η Αμερική. Οι εξελίξεις που θα έρθουν στο άμεσο μέλλον. Ο Ερντογάν θα έχει το τέλος του Καντάφι και του Σαντάμ Χουσεΐν. Θα έχει και το τέλος που του αξίζει. Γιατί πάει να ξεκινήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Βέβαια ο λαός δεν θέλουμε να πάθει κάτι. Θα έχουμε πολλές ανθρώπινες απώλειες και είναι κρίμα. Αλλά όλες αυτές οι αδικίες κάποτε πληρώνονται. Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι επικίνδυνες. Μπορεί να έχουμε θερμό επεισόδιο».



Για το πολιτικό πεδίο στην Ελλάδα ποια γνώμη έχετε;

«Ο Κυριάκος πάει πολύ καλά. Έχει την πίστωση του χρόνου από τον ελληνικό λαό. Όλα θα φανούν γύρω στο Πάσχα. Εκεί θα φανεί το έργο του. Εδώ υπάρχει και ένα μεγάλο ερώτημα με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ένα όνομα είναι κοινώς αποδεκτό. Αναφέρομαι στον Κώστα Καραμανλή. Αλλά έχω την εντύπωση, ότι ο Καραμανλής περιμένει να πάρει την... πρωθυπουργία. Γιατί και ο Τσίπρας τον είχε προτείνει, αλλά δεν δέχτηκε».

Αυτό από που το συμπεραίνετε;

«Περιμένει μήπως ο Κυριάκος στραβοπατήσει. Μέχρι στιγμής τον πάνε όλα καλά. Δεν έχει πετύχει ακόμα τίποτα, αλλά έχει δημιουργήσει μία αισιοδοξία. Ο κόσμος απελευθερώθηκε. Όλοι περίμεναν λες και ήταν οργανωμένοι, λες και ετοιμάζονταν χρόνια, για να γίνουν υπουργοί. Η πολιτική πάντως δεν έχει ποτέ σταθερότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν το πιστεύει ούτε ο Μαρινάκης: Γι' αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού δίνουν 10 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags