Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρομερός Μαρινάκης: Εντολή να υπογράψει παικταράς στον Ολυμπιακό - Νέος Καρεμπέ στα χαφ!
| 2020-01-01 19:10:00

Τρομερός Μαρινάκης: Εντολή να υπογράψει παικταράς στον Ολυμπιακό - Νέος Καρεμπέ στα χαφ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερός Μαρινάκης: Εντολή να υπογράψει παικταράς στον Ολυμπιακό - Νέος Καρεμπέ στα χαφ!

Βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τρελαίνει κόσμο ο πρόεδρος.

Ολυμπιακός: Εάν υπήρχε κάποια σχετική ψηφοφορία για τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού τη σεζόν που έφυγε, ο Γκιλιέρμε Ντος Σάντος Τόρες θα έπαιρνε το βραβείο χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Ο Βραζιλιάνος άσος στη δεύτερη του θητεία στο λιμάνι, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο παίκτη στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και από την απόδοσή του εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η συνολική εικόνα της ομάδας. Έπαιζε ασταμάτητα, μέχρι που τραυματίστηκε στην Τρίπολη και... τράβηξε το κουπί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, κάνοντας παράλληλα και τις πρώτες του συμμετοχές στο Champions League.

Ο Γκιλιέρμε ήρθε από τη Λα Κορούνια το καλοκαίρι του 2018 και ελάχιστοι περίμεναν τη σημερινή εξέλιξή του. Έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το 2021 με τους Πειραιώτες και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στο Λιμάνι και τα επόμενα χρόνια, από τη στιγμή που είναι βασικός στην ομάδα.

Το ίδιοι βέβαια επιθυμεί και η διοίκηση, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται ήδη να έχει εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ, καθώς τον θεωρεί ως έναν από τους παίκτες «κλειδιά» της ομάδας του.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν εμφανίζονται αποφασισμένοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές και υψηλότερη ρήτρα, καθώς έχουν ενημερωθεί ήδη πως το όνομα του Γκιλιέρμε συζητείται πλέον αρκετά στην πιάτσα και δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να υπάρξουν προτάσεις για την αγορά του. Άλλωστε, είναι 29 ετών και μπορεί να κάνει μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή με πολλά χρήματα, ακόμα και σε υψηλότερο επίπεδο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Βραζιλιάνο αναμένεται να ξεκινήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα, αφού πρόθεση των Πειραιωτών είναι να πέσουν οι υπογραφές πριν το τέλος της σεζόν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε μεγάλα ονόματα ο Μαρινάκης - Φέρνει τα πάνω-κάτω - Διαβάστε ποιοι είναι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags