Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κάνει "πλάκα" στον Ολυμπιακό, υπογράφει με Έλληνα παικταρά
| 2020-01-02 10:05:00

"Πλάκα" ΠΑΟ στον Ολυμπιακό, υπογράφει με Έλληνα παικταρά - Ρέστα Αλαφούζου για... βαρύ όνομα!

του Νίκου Στεργίου
"Πλάκα" ΠΑΟ στον Ολυμπιακό, υπογράφει με Έλληνα παικταρά - Ρέστα Αλαφούζου για... βαρύ όνομα!

"Τελείωσε" βασικός ξένος άσος. Ανατροπή που θυμίζει Χατζηγιοβάνη!

Παναθηναϊκός: Από ανατροπή σε ανατροπή πηγαίνει το θέμα του δεξιού μπακ στον Παναθηναϊκό, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο σχετικά με τους παίκτες που θα καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης, σε συνεννόηση πάντα με τον Τσάβι Ρόκα, θα ήθελε να έχει κλείσει το ζήτημα όσο πιο σύντομα γίνεται, όμως υπάρχουν πολλά εμπόδια και κυρίως πολλοί εμπλεκόμενοι.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες και με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο μόνος "σίγουρος" για την επόμενη σεζόν φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο νεαρός μπακ, που επίσης πριν από λίγο καιρό ήταν στον... αέρα και το όνομά του "έπαιξε" δυνατά για τον Ολυμπιακό, έχει πεισθεί να παραμείνει στο Τριφύλλι και άμεσα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι είναι στον... πάγο. Ο Ματίας Γιόχανσον μοιάζει απίθανο να συνεχίσει στην ομάδα, καθώς οι Πράσινοι θεωρούν πως έχει πιάσει "ταβάνι" και ότι με τα χρήματα που ζητάει μπορούν να βρουν καλύτερο παίκτη στην αγορά του εξωτερικού. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως δεν θα γίνει ούτε πρόταση και ο Σουηδός θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, στο... καυτό θέμα με τον Κώστα Αποστολάκη, παρά τις πιέσεις της διοίκησης και του προπονητή στον παίκτη και στους γονείς του, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν το πολυπόθητο "ναι". Σαφώς και οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα, σε σχέση με πριν από δύο μήνες, είναι περισσότερες, όμως τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο. Η πλευρά του παίκτη δεν έχει συμφωνήσει και περιμένει καλύτερη πρόταση.

Βέβαια, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται οριστικό σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι εύκολο να γίνει η ανατροπή, όπως αποδείχθηκε πριν μερικούς μήνες με τους Γιάννη Μπουζούκη και Τάσο Χατζηγιοβάνη. Μπορεί μία "παρέμβαση" του Γιάννη Αλαφούζου, να τα φέρει και πάλι όλα τούμπα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Μπεργκ; Αυτόν τον "φονιά" θέλει να φέρει στον ΠΑΟ ο Αλαφούζος - Τον είχε κλείσει ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags