Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτη πρόταση σε παίκτη... 25 εκατ. ευρώ - Φεύγει η "καψούρα" Μελισσανίδη
| 2020-01-02 13:10:00

Απίστευτη πρόταση της ΑΕΚ σε παίκτη... 25 εκατομμυρίων - Φεύγει η "καψούρα" του Μελισσανίδη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτη πρόταση της ΑΕΚ σε παίκτη... 25 εκατομμυρίων - Φεύγει η "καψούρα" του Μελισσανίδη!

Τι συμβαίνει με τον... Καρεμπέ. Τα "διαλύει" όλα ο Μπάρμπα!

Αν και φαίνεται πως κάπου έχει κολλήσει, η υπόθεση του Φεντερίκο Μπάρμπα είναι αρκετά προχωρημένη στην ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν αμυντικό που θέλει ο Ίλια Ίβιτς, ξέρει ο Μάσιμο Καρέρα και δεν είναι άγνωστος στην ελληνική πραγματικότητα, εξαιτίας των σεναρίων που είχαν αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του για τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, όπως σας ανάφερε το sportdog, τον παίκτη προσπάθησε να τον φέρει στη χώρα μας το 2016 ένας άλλος συμπατριώτης του προπονητή της Ένωσης, ο Αντρέα Στραματσόνι.

Αν κι εφόσον ολοκληρωθεί με επιτυχία η υπόθεση του Φεντερίκο Μπάρμπα θα δρομολογήσει εξελίξεις στην ΑΕΚ. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι με την προσθήκη του Ιταλού στόπερ κάποιος θα περισσεύει στο ρόστερ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε άμεσα αποχωρήσεις. Τα πράγματα είναι ρευστά. Μέχρι το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να μείνουν όλοι. Τότε ίσως να έχουν ξεκαθαρίσει όλα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν παίκτη για τον οποίο η Μπαρτσελόνα είχε πληρώσει 25 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της το 2009 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Και ομολόγησε ο ίδιος ότι δεν άξιζε ποτέ αυτά τα χρήματα.

Η ιστορία έγραψε ότι το διαβατήριό του φέρει ισπανική σφραγίδα και πως με αυτόν στη σύνθεσή της η Ένωση κατέκτησε πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Εξάλλου, το γκολ που πέτυχε σε εκείνο το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη, τον Φλεβάρη του 2018, ήταν καθοριστικό.

Δεν αποκλείεται λοιπόν στον Ουκρανό να γίνει πρόταση ανανέωσης, αλλά σε άλλο επίπεδο, όχι αγωνιστικό. Να πάρει, δηλαδή, πόστο στην ομάδα, όπως έχει για παράδειγμα ο Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό, χωρίς να σημαίνει ότι πρόκειται για ίδιο ρόλο.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος θα πρέπει να... στάξει αίμα για να πείσει ότι αξίζει να παραμείνει στην ομάδα μετά τα φετινά τερτίπια, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αποτελούσε "καψούρα" του Μελισσανίδη, αλλά και ο ίδιος δεν είναι άνθρωπος που αρέσκεται σε τέτοιες συμπεριφορές. Το είχε αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν σε περιπτώσεις όπως αυτή του Χρήστου Αραβίδη.

Μέχρι το καλοκαίρι όμως έχουμε έξι μήνες μπροστά μας. Συν τοις άλλοις, πρέπει να έχει περάσει και τα τεστ ο Φεντερίκο Μπάρμπα, εφόσον αποκτηθεί. Αν και θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μην πιάσει Ιταλός στόπερ στην Ελλάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags