Facebook Pixel ΑΕΚ - Ίλια Ίβιτς: Τρέχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά της Ένωσης!
| 2020-01-04 12:35:00

Ψήνει τη βόμβα ο Ίβιτς - Έτσι θα φέρει παικταρά στην ΑΕΚ - Απίστευτο ποιος είναι κουμπάρος του!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ψήνει τη βόμβα ο Ίβιτς - Έτσι θα φέρει παικταρά στην ΑΕΚ - Απίστευτο ποιος είναι κουμπάρος του!

Έχει κρυφό άσσο στο μανίκι. Τρομερή αποκάλυψη.

ΑΕΚ - Ίλια Ίβιτς: Και τα επικοινωνιακά πήγαινε-έλα στα μεταγραφικά συνεχίζονται. Τα καταγράψαμε με σχετικό ρεπορτάζ στον sportdog και χτες, ωστόσο είναι αλήθεια πως στις πρώτες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του προχτεσινού δείπνου Μελισσανίδη – Ιβιτς – Καρέρα προφανώς με φόντο την στρατηγική της Ενωσης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, κάπως μοιάζει να… πέφτουν οι τόνοι, χωρίς «παρελάσεις» ονομάτων, χωρίς συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, χωρίς γενικά τίποτα το… επικίνδυνο για έκθεση από τη μια μέρα στην άλλη.

Βολεύει φυσικά που μπαίνουμε ξανά σε αγωνιστική δράση, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί αύριο στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα, εκκινώντας μια σειρά πολύ απαιτητικών και συνεχόμενων παιχνιδιών (ακολουθεί αυτό με τον Αστέρα στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου και έρχεται το επόμενο Σ/Κ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα), ωστόσο η αλήθεια είναι πως η ανάγκη των «κιτρινόμαυρων» για τουλάχιστον δύο προσθήκες είναι προφανής και δεν «κρύβεται» είτε από επικοινωνιακά λάθη και χειρισμούς είτε μια οποιαδήποτε προσπάθεια κατευνασμού.

Σημερινό δημοσίευμα λοιπόν θέλει την ΑΕΚ στην προσπάθεια που γίνεται με τον Ιλια Ιβιτς να ανακτήσει τη θέση της και το ρόλο της σε διάφορα ευρωπαϊκά μανατζερικά γραφεία (κάτι που δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια), να έχει ανοίξει την πόρτα της περίφημης LIAN Sports, της εταιρίας δηλαδή ενός εκ των μεγαλύτερων ατζέντηδων της εποχής μας,  του Κοσοβάρου Φάλι Ραμαντάνι.

Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται. Και ο λόγος; Ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας, ο Νίκολα Ντάμιανατς είναι κουμπάρος του Ιλια Ιβιτς! Η σχέση συνεπώς προϋπάρχει και δεν χρειάζεται κάποια ειδική… παπική διαμεσολάβηση ούτε να κινηθεί γη και ουρανός για να χτιστεί εξ αρχής. Το ερώτημα εδώ και αυτό που πραγματικά είναι το σημαντικό από τη συγκεκριμένη σχέση είναι το πώς μπορεί η ΑΕΚ να την αξιοποιήσει, αφού το πελατολόγιο της LIAN Sports ξεφεύγει κατά πολύ από τα στάνταρντς (οικονομικά και όχι μόνο…) της Ενωσης, η οποία δεν φημίζεται (ή έστω φημίζονταν μέχρι πρόσφατα) για τις… ευκαιρίες που προσφέρει στους κατά τόπους ατζέντηδες προκειμένου να συνεργαστούν μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τελειώνει" από ΑΕΚ ο Καρέρα - Βασικός Έλληνας διεθνής - Θέλει τον αναπληρωματικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags