Facebook Pixel Αναθερμένεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Βέλεθ!
| 2020-01-04 21:36:00

"Καψούρα" του Ολυμπιακού από τον Άρη - Το... κάρφωσε στον ΠΑΟΚ και βάζει τα ερυθρόλευκα;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Καψούρα" του Ολυμπιακού από τον Άρη - Το... κάρφωσε στον ΠΑΟΚ και βάζει τα ερυθρόλευκα;

Θετικός ο Μαρτίνς. Υπογράφει... αύριο. Ποιον θα "καθαρίσει".

Ο Άρης έκανε ό,τι ήθελε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας μια πολύ σπουδαία νίκη, υποχρεώνοντας τον Δικέφαλο του Βορρά στην πρώτη ήττα του μετά από 51 ολόκληρους αγώνες.

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ παρέδωσε... μαθήματα αντεπίθεσης, έχοντας σε μεγάλη μέρα πολλούς παίκτες του, όπως τον Φραν Βέλεθ. Ο 28χρονος αμυντικός ήταν πολύ καλός για ένα ακόμα ματς και μάλιστα χρίστηκε και σκόρερ, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ των Κίτρινων, με το οποίο έγινε η ανατροπή στο πρώτο μέρος.

Ο Ισπανός βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο προσκήνιο, αφού το όνομά του έχει ακουστεί και για άλλες ελληνικές ομάδες και κυρίως για τον Ολυμπιακό, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που αυξάνει τις "σειρήνες".



Ο παίκτης δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τον Άρη κι έτσι μπορεί να συμφωνήσει από τώρα με όποια ομάδα θέλει και πλέον μοιάζει δεδομένο ότι με εμφανίσεις σαν αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων θα "αναθερμανθεί", καθώς από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς φαίνεται δύσκολο να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του, βάσει των επαφών που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Από την ώρα που και στον Ολυμπιακό θα υπάρξει συζήτηση για μεταγραφή στόπερ το καλοκαίρι, τότε η περίπτωση του Βέλεθ ίσως "παίξει" πολύ δυνατά στο λιμάνι. Κι αυτό καθώς πολλά είναι τα σενάρια τόσο για τον Ρούμπεν Σεμέδο και ενδεχόμενη αποχώρησή του, όσο και για τον Γιασίν Μεριά που μοιάζει... φευγάτος, αλλά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που υπάρχουν φήμες ότι θα σταματήσει από την ενεργό δράση.

Με αυτά τα δεδομένα οι Πειραιώτες θα ψαχτούν σίγουρα για έναν δυνατό στόπερ κι έτσι το όνομα του Βέλεθ αναμένεται να "παίξει" σοβαρά, καθώς και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει θετική διάθεση για τον στόπερ του Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Πέφτουν οι υπογραφές - Τον "κλέβει" από Μπάγερν και Ρόμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags