Facebook Pixel Θεσσαλονίκη: Νεκρός Βούλγαρος οπαδός
| 2020-01-05 19:42:00

Σοκ! Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη μετά από συμπλοκή

Sportdog Team
Σοκ! Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη μετά από συμπλοκή

Πρόκειται για 28χρονο που συμμετείχε σε επεισόδια.

Είδηση σοκ έρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρουν πηγές από τη συμπρωτεύουσα, τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο θάνατος του νεαρού Βούλγαρου είναι ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμη επεισοδίου μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν. Ο 28χρονος ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας που είναι αδελφοποιημένη με ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

Θύμισε τον θάνατο Κύπριο οπαδού του ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρόμοιο θάνατο είχε βρει Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ τον Μάιο του 2017. Ο νεαρός είχε επιχειρήσει να αποφύγει ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι κι έκαναν επίθεση σε μεμονωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ύστερα από παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός είχε παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags