Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απίστευτο πώς κρίθηκε το ντέρμπι - Πήγε να κάνει... έγκλημα ο Μαρτίνς - Έδειξε την κλάση του!
| 2020-01-05 21:29:00

Απίστευτο πώς κρίθηκε το ντέρμπι - Πήγε να κάνει... έγκλημα ο Μαρτίνς - Έδειξε την κλάση του!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο πώς κρίθηκε το ντέρμπι - Πήγε να κάνει... έγκλημα ο Μαρτίνς - Έδειξε την κλάση του!

Ήταν άφαντος και "χτύπησε" στο... παρά ένα.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο κατάφερε να πάρει ένα χρυσό τρίποντο που τον έφερε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες έχοντας τεράστιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, λόγω της απουσίας του τραυματία Γκιλιέρμε, ήταν μετριότατοι σε όλο το πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε τη μεσαία γραμμή, ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπίζ ήταν... άφαντος. Ο Μαροκινός δεν μπορούσε να τροφοδοτηθεί, η μπάλα έφτανε πολύ δύσκολα μπροστά και ο έμπειρος φορ «ταλαιπωρούνταν» γυρίζοντας μέχρι τη μεσαία γραμμή για να βοηθήσει στην ανάπτυξη.

Στην επανάληψη ωστόσο και με την επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να ρίξει στο ματς τον Γιασίν Μπενζιά αντί του Γιώργου Μασούρα και να γυρίσει το σύστημα σε 4-3-3 η εικόνα των γηπεδούχων βελτιώθηκε, ενώ σωστή ήταν και η αντικατάσταση του κάκιστο Ποντένσε από τον δραστήριο Χριστοδουλόπουλο.  Ωστόσο, ο Πορτογάλος κόουτς λίγο έλειψε να πέσει... σε γκέλα στην Τρίτη του αλλαγή, καθώς είχε αποφασίσει να βγάλει τον σκόρερ, όμως δεν πρόλαβε!

Ο Μαρτίνς βλέποντας το ματς να έχει κολλήσει στο 0-0, είχε δώσει εντολή να εντείνει το ζέσταμά του ο Γκερέρο για να περάσει ως αλλαγή στη θέση του Ελ Αραμπί, όμως ο φορ των «ερυθρολεύκων» του χάλασε τα σχέδια. Στο 74’ ο Βαλμπουενά έβγαλε τη σέντρα και ο Μαροκινός με σουτάρα στην κίνηση νίκησε τον Διούδη και έκανε το 1-0!

Έτσι λοιπόν, ο Ελ Αραμπί για ακόμα ένα παιχνίδι απέδειξε πόσο χρήσιμος είναι για τον φετινό Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για... εκτελεστή και για επιθετικό ο οποίος χρειάζεται μόλις μία φάση για να σκοράρει. Το παραδέχθηκε άλλωστε ακόμα και ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του ματς, όπου σημείωσε πως η ποιότητά του συγκεκριμένου παίκτη έκρινε το ντέρμπι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη εξέλιξη στη Σούπερ Λιγκ – Μεγάλη συμφωνία Μπέου-Μαρινάκη; Θα τα έχουμε δει όλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags