Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Καψώνι" στον Πειραιά από τον Ίβιτς - Φέρνει στην ΑΕΚ αυτόν που δεν πήρε ο Ολυμπιακός!
| 2020-01-11 18:15:00

"Καψώνι" στον Πειραιά από τον Ίβιτς - Φέρνει στην ΑΕΚ αυτόν που δεν πήρε ο Ολυμπιακός!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Καψώνι" στον Πειραιά από τον Ίβιτς - Φέρνει στην ΑΕΚ αυτόν που δεν πήρε ο Ολυμπιακός!

Ήταν πολλά τα λεφτά για τους Κόκκινους. Άγνωστο παρασκήνιο. 

Το όνομα του Σαμίρ Μεμίσεβιτς «παίζει» πολύ δυνατά στην επικαιρότητα της ΑΕΚ, καθώς ο Βόσνιος φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ίλια Ίβιτς.

Η Ένωση αναζητά στόπερ και ο 26χρονος άσος της Γκρόνινγκεν, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ, αποτελεί μια ιδιαιτέρως ελκυστική περίπτωση. Πάντως, η ολλανδική ομάδα φέρεται να «ψάχνεται» για πώληση και όχι τόσο για δανεισμό του Μεμίσεβιτς με οψιόν αγοράς, στοιχείο που καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του για την ΑΕΚ.

Μπορεί ο Βόσνιος να αποτελεί «φρέσκια» περίπτωση για την Ένωση, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για εκείνον, αφού στο παρελθόν έχει ασχοληθεί μαζί του και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι Ερυθρόλευκοι είχαν «ψαχτεί» για τον Μεμίσεβιτς τη σεζόν 2016-17, δίχως το όνομά του να διαρρεύσει στην Ελλάδα!

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει από τη Γκρόνινγκεν τον  -νεαρό τότε- μεσοαμυντικό, ο οποίος είχε αρχίσει να «φτιάχνει» το όνομά του, εντυπωσιάζοντας με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας.

Ωστόσο, το deal δεν προχώρησε, με τις δύο ομάδες να μην τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι. Η πολύ υψηλή τιμή πώλησης του Μεμίσεβιτς αποθάρρυνε τους Πειραιώτες, οι οποίοι στράφηκαν σε άλλες λύσεις, καθώς δεν μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις της Γκρόνινγκεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παλάβωσε" τελείως ο Μαρινάκης - Φέρνει παικταρά από την Μπάγερν - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags