Facebook Pixel Δείτε τις αμφίσβητούμενες φάσεις του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με ανάλυση Βαρούχα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-12 23:22:00

Βόμβες Βαρούχα: "Φάουλ πριν το πέναλτι του ΠΑΟΚ - Κανένα πέναλτι για την ΑΕΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβες Βαρούχα: "Φάουλ πριν το πέναλτι του ΠΑΟΚ - Κανένα πέναλτι για την ΑΕΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι.

Επιθετικό φάουλ του Σφιντέρσκι στον Βράνιες υπήρχε πριν το πέναλτι που έκανε ο  Σιμόες στον Βιεϊρίνια, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην ανάλυση που έκανε για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην τηλεόραση της ΕΡΤ και στην "Αθλητική Κυριακή".

Ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε ότι ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ σπρώχνει τον Βόσνιο στόπερ για να πάρει τη μπάλα, λέγοντας ότι έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ, ωστόσο αφού δεν δόθηκε, εξήγησε ότι στην συνέχεια ορθώς υποδείχτηκε πέναλτι, καθώς υπήρχε παρατεταμένο τράβηγμα πάνω στον Βιεϊρίνια.

Όσο για τις δύο φάσεις που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ, τόνισε ότι στην πρώτη ο Βαρέλα διώχνει καθαρά τη μπάλα από τα πόδια του Κρίστιτσιτς και δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, ενώ καμία παράβαση δεν υπάρχει και στη φάση που ζητάει χέρι του στόπερ των "ασπρόμαυρων" η Ένωση. Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι η μπάλα από το ψαλιδάκι του Βράνιες βρίσκει ψηλά στο στήθος τον Βαρέλα, οπότε ορθώς δεν δόθηκε κάτι.

Τέλος, έδωσε δίκιο στον Ισραηλινό διαιτητή για τις αποβολές της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι σωστά έδειξε κόκκινες σε Χουλτ και Λιβάγια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Μάνταλο στην Τούμπα - Τι έκανε φεύγοντας, έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! (Φωτογραφία-ντοκουμέντο)
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags