Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Ίβιτς πήρε παίκτη από ομάδα που διατηρεί άριστες σχέσεις ο Σαββίδης
| 2020-01-14 11:25:00

Τεράστιο ρίσκο Ίβιτς στην ΑΕΚ - Διαρρέει μόνο όσα τον συμφέρουν - "Εμπλοκή" Ιβάν Σαββίδη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τεράστιο ρίσκο Ίβιτς στην ΑΕΚ - Διαρρέει μόνο όσα τον συμφέρουν - "Εμπλοκή" Ιβάν Σαββίδη!

Η μεταγραφή της ΑΕΚ και οι άριστες σχέσεις του Ιβάν!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Για χαφ ακούγαμε τόσο καιρό, χαφ δεν βλέπαμε όμως. Μέχρι και χτες που ο Ιλια Ιβιτς εμφάνισε τον «εκλεκτό» του για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ στην Αθήνα! Κατά πως φαίνεται, σε κάτι τέτοια.. καταδρομικά θα πρέπει να συνηθίσουμε από τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή τη Ενωσης, ο οποίος προφανώς διαρρέει μόνο τόσα και ό,τι τον συμφέρει στην ώρα που ο ίδιος το επιθυμεί.

Ντάμιαν Σιμάνκι λοιπόν. 24χρονος Πολωνός διεθνής, δεν «έπιασε» στην Αχμάτ Γκρόζνι και αυτό αξιοποίησε ο Ιβιτς φέρνοντας τον αρχικά για μια δοκιμαστική περίοδο ως το τέλος της σεζόν, διατηρώντας option αγοράς (ύψους σύμφωνα με πληροφορίες 1,5 εκατ. ευρώ) για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Deals με την εν λόγω μορφή που έχουν βγει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, το θέμα βέβαια είναι πως o Σιμάνσκι έρχεται στην Αθήνα… ανενεργός αφού τελευταίο του ματς σε επίπεδο συλλόγων το έδωσε στις 31 Αυγούστου, έχοντας έκτοτε τέσσερις συμμετοχές με την εθνική Πολωνίας (όλες βασικός) στο πλαίσιο των προκριματικών του επερχόμενου Euro.

Προφανώς θετικό πως παρότι παραγκωνισμένος στο Γκρόζνι τη θέση του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του δεν την έχασε, προφανώς επίσης έχοντας μείνει ανενεργός τόσο διάστημα λογικό και επόμενο είναι να χρειαστεί να… ξεσκουριάσει για να βρει ρυθμό και πατήματα.

Τα ντεσού της συγκεκριμένης κίνησης; Κατ’ αρχάς πως ήρθε στην Αθήνα την επομένη του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ανήκοντας στην ίδια μανατζερική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Κάρελ Σβιντέρσκι του «δικεφάλου» του Βορρά. Και δεύτερον, το deal που επιτεύχθηκε με την Αχμάτ,  ομάδα που διοικητικά ο Ιβάν Σαββίδης διατηρεί άριστες σχέσεις, έχοντας μάλιστα το καλοκαίρι του ’19 αποκτήσει από εκεί έναντι 2,3 εκατ. ευρώ τον Λεό Ζαμπά, που αποτελεί ακόμη και σήμερα την τρίτη ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ρωσικού συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα: Αυτός κλείνει το μεγάλο deal - Αγοράζει κι άλλη ομάδα για τον Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags