Facebook Pixel Ολυμπιακός:
| 2020-01-14 13:00:00

Εξτρέμ-ρουκέτα στο Λιμάνι: "Απογειώνει Αραμπί - Παίζει με Ποντένσε-Φορτούνη - Έρχεται για βασικός"!

του Γιώργου Κτενά
Εξτρέμ-ρουκέτα στο Λιμάνι: "Απογειώνει Αραμπί - Παίζει με Ποντένσε-Φορτούνη - Έρχεται για βασικός"!

Σούπερ ανάλυση στο sportdog για μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα αναφέρθηκε ο Μίγκελ Κορέια σε δηλώσεις του, στο sportdog, στον Ζοάο Καρβάλιο που σήμερα το όνομά του έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων.

Ο αρχισυντάκτης της A΄ Bola ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του νεαρού άσου και πόσο ταιριάζει στους Πειραιώτες, καθώς μπορεί να απογειώσει με τις πάσες του την καριέρα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί αλλά και να συνυπάρξει με τους Φορτούνη, Ποντένσε και Βαλμπουενά στην ίδια 11άδα.

"Είναι αριστερός εξτρέμ - Τον γνωρίζει καλά ο Μαρτίνς" 



"Ο Καρβάλιο είναι παίκτης που παίζει κυρίως με το αριστερό πόδι, είναι εξτρέμ, αν και μπορεί να προσφέρει και σε άλλες θέσεις. Σίγουρα είναι πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, άσχετα αν στην Αγγλία δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεχωρίσει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Μ. Κορέια.

Είναι θετικό το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει ο Πέδρο Μαρτίνς, που είναι Πορτογάλος και μπορεί να τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί συντομότερα;

"Ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα από τη Νότιγχαμ, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να τα δώσει όλα. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σίγουρο ότι τον γνωρίζει καλά και θα του δώσει ευκαιρίες για να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι είναι μικρός, άρα μπορεί να αναπτύξει περισσότερο το ταλέντο που έχει".

"Απογειώνει τον Αραμπί - Μπορεί με Φορτούνη, Ποντένσε, Βαλμπουενά"

Μπορεί να αποτελέσει μια καλή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό;

"Είναι πολύ καλός παίκτης και, φυσικά, μπορεί να γίνει μια πολύ καλή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Αν έρθει στην Ελλάδα θα είναι για να παίζει βασικός, έχει μεγάλο ταλέντο. Εντάξει, δεν είναι παίκτης που βάζει πολλά γκολ. Αλλά μπορεί να βγάλει ωραίες και πολλές σέντρες και να βάλει περισσότερα γκολ ο Ελ Αραμπί, να απογειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό".

Με ποια πρόσωπα θα μπορούσε να συνυπάρξει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Η θέση του είναι εκείνη του αριστερού εξτρέμ, αν και μπορεί να βοηθήσει και αλλού. Οπότε αν πούμε ότι έρχεται ως αριστερός εξτρέμ, μπορεί να παίξει και με τον Φορτούνη και με τον Ποντένσε στην ίδια 11άδα. Και με τον Βαλμπουενά, φυσικά, αν κάποιος από τους δύο άλλους είναι στον πάγκο. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα, όταν βρίσκεται τέτοιος παίκτης στην ομάδα πηγαίνουν όλα καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παικταρά - "Κόπηκε" από την αποστολή τη Δευτέρα - Έρχεται Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags