Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν ήξερε από που... του έρχονταν τα γκολ μέσα στο Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-14 18:22:00

Δεν ήξερε από που... του έρχονταν τα γκολ μέσα στο Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν ήξερε από που... του έρχονταν τα γκολ μέσα στο Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλάμε για κόκκινη καταιγίδα.

Σαν σήμερα, 14 Ιανουαρίου, το 2018, όσο κι αν ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε προετοιμάσει με απόλυτη προσοχή τη Μάντσεστερ Σίτι για την επίσκεψη στο «Άνφιλντ», δεν ήξερε από που... του έρχονταν τα γκολ, με τη Λίβερπουλ να φτάνει στο εντυπωσιακό 4-3 και να βάζει τέλος στο αήττητο σερί των Πρωταθλητών!

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε καταφέρει να παραμείνει αήττητη για 22 ματς στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018, μέχρι και την 14η Ιανουαρίου, πριν από ακριβώς δυο χρόνια.

«Ο Μανέ έρχεται στο τζαμί με ένα απλό αυτοκίνητο και βοηθάει στις καθαριότητες»!

Για όποιον έχει δει το ντοκιμαντέρ των «πολιτών» στο Amazon, ο Πεπ τόνιζε στους ποδοσφαιριστές του να προσέξουν πολύ καλά τις κινήσεις που κάνουν στο χώρο οι παίκτες του Κλοπ, κυρίως οι Σαλάχ και Μανέ.

Και αυτό που υπέστη η Σίτι στο «Άνφιλντ», ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τα τρία γκολ σε διάστημα 9 λεπτών, δεν είχε προηγούμενο!

Γκολάρα με μακρινό σουτ ο Τσάμπερλεϊν, ισοφάριση από τον Σανέ από πλάγια θέση πριν φύγει το πρώτο μέρος και μετά... καταιγίδα!

Ο Φιρμίνο έκανε τη λόμπα στο 59', ο Μανέ στο 61' με τρομερό αριστερό σουτ βρήκε δίχτυα και ο Σαλάχ πιάνοντας τον Έντερσον εκτός εστίας ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1!

Η Σίτι, πίστεψε πως θα μπορούσε να κάνει ένα τεράστιο come-back, φτάνοντας στο 4-3 και χάνοντας τρομερή ευκαιρία με κεφαλιά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Αυτή η νίκη της Λίβερπουλ, πέρα από statement απέναντι στη μεγάλη της αντίζηλο τα τελευταία χρόνια, ήταν και το αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 22 αγώνων για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags