Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ενέα Μιχάι: Κόπηκε από την αποστολή με ΟΦΗ - "Φούντωσαν" οι φήμες για δανεισμό
| 2020-01-14 20:05:00

Έστειλε "μήνυμα" ο Φερέιρα - Αυτόν "τελειώνει" από τον ΠΑΟΚ - Αποχώρηση-έκπληξη - Δεν είναι ο Στοχ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έστειλε "μήνυμα" ο Φερέιρα - Αυτόν "τελειώνει" από τον ΠΑΟΚ - Αποχώρηση-έκπληξη - Δεν είναι ο Στοχ!

Στον... κουβά η επένδυση Σαββίδη; "Φούντωσαν" οι φήμες!

ΠΑΟΚ - Ενέα Μιχάι: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ την Τετάρτη (15:00) για τη ρεβάνς της φάσης των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας και μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει την πρόκριση μετά το υπέρ του 3-0 στο πρώτο ματς.

Σε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα επιφυλάξει μεγάλες αγωνιστικές συγκινήσεις, το ενδιαφέρον εστιάζεται στις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα για την αποστολή του αγώνα.

Εκτός των Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί, που προφυλάσσονται, και της επιστροφής του Μίροσλαβ Στοχ, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Ενέα Μιχάι από τη 19άδα του ματς.

Ο 21χρονος αμυντικός δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά την περασμένη εβδομάδα έπαιξε ως αλλαγή στο Κύπελλο κόντρα στον ΟΦΗ και πολλοί περίμεναν ότι το ίδιο θα συμβεί και στη ρεβάνς της Τούμπας, ειδικά εφόσον ο Κρέσπο δεν είναι διαθέσιμος.

Παρ’ όλα αυτά, ο Φερέιρα επέλεξε να μην τον συμπεριλάβει καν στην αποστολή, εξέλιξη που «φούντωσε» τις φήμες περί αποχώρησης με τη μορφή δανεισμού για τον Αλβανό διεθνή.

Άλλωστε, η μη χρησιμοποίηση του Μιχάι σε ένα ματς που θεωρητικά υπάρχει ένα «παράθυρο» συμμετοχής για τον ίδιο (λόγω του μεγάλου προβαδίσματος του ΠΑΟΚ και της απουσίας του Κρέσπο) ερμηνεύεται ως μήνυμα του Φερέιρα στον παίκτη πως δεν τον υπολογίζει.

Το μέλλον του νεαρού στόπερ στη Θεσσαλονίκη φαντάζει αβέβαιο, καθώς παρά τη μεγάλη επένδυση της διοίκησης στο πρόσωπό του (σ.σ. η απόκτησή του από τον Παναιτωλικό κόστισε περίπου ένα εκατ. ευρώ) δεν έχει καταφέρει να μπει στα πλάνα του προπονητή του. Η φημολογία που θέλει τον Δικέφαλο να δανείζει τον παίκτη ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής είναι έντονη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μεταγραφάρα που... έκλεισε για ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια – Τα "έσπρωξε" ο Ιβάν, τρέλα με τη Θεσσαλονίκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags