Facebook Pixel Κορυφαίος του ΠΑΟ ο Δώνης - Ανατροπή με Γιόχανσον;
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-15 19:17:00

Αυτός είναι ο κορυφαίος του ΠΑΟ, δίνει απαντήσεις σε όσους... κράζουν - Ανατροπή με Γιόχανσον;

του Νίκου Στεργίου
Αυτός είναι ο κορυφαίος του ΠΑΟ, δίνει απαντήσεις σε όσους... κράζουν - Ανατροπή με Γιόχανσον;

Έκανε τη διαφορά με ΠΑΣ, "ματσάρα" και με Ολυμπιακό.

Μετά από ένα ψυχοβγαλτικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση με τεράστια ανατροπή επί του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας απαντήσεις ακόμα και στα διαιτητικά σφάλματα εις βάρος του.

Οι Πράσινοι είδαν τον επόπτη Καλύβα να ακυρώνει πεντακάθαρο γκολ του Ινσούα στο 34' κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-1 υπέρ των Ηπειρωτών, κάτι που όπως ήταν λογικό, έβγαλε από τα ρούχα τους, τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Δώνης έφερε εις πέρας μια πολύ δύσκολη δοκιμασία, αφού μπόρεσε να ηρεμήσει στο ημίχρονο τους παίκτες του και να τους κάνει να μπουν στο δεύτερο 45λεπτο με το μάτι τους να... γυαλίζει, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Μπροστάρης της ανατροπής ήταν ο εξαιρετικός εδώ και αρκετό καιρό, Χρήστος Δώνης. Ο μέσος του Παναθηναϊκού έκανε το 1-1 στο 56' και άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του, δίνοντάς της αυτοπεποίθηση για να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή.

Ο 25χρονος έκανε δεύτερο σερί καλό ματς, αφού τόσο με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, όσο και κόντρα στον ΠΑΣ, ήταν ο καλύτερος παίκτης του Τριφυλλιού, σκοράροντας μάλιστα και στα δύο παιχνίδια.

Με τις τελευταίες εμφανίσεις του ο Δώνης δίνει απαντήσεις σε διάφορες κριτικές που άκουγε κατά καιρούς, δείχνοντας μέσα στο γήπεδο, το πόσο μπορεί να προσφέρει τόσο στο δημιουργικό κομμάτι, όσο και στο γκολ, βγάζοντας ψυχή και όρεξη, όντας εμφανώς βελτιωμένος στα περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού του.

Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτός, καθώς και άλλοι Πράσινοι έχουν ανεβάσει αισθητά την απόδοσή τους και ένας από αυτούς είναι ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος είναι εξαιρετικός τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά (κέρδισε το πέναλτι για το 3-1), δείχνοντας με εμφανίσεις όπως η σημερινή, αλλά και κόντρα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, ότι ίσως να αξίζει μια ευκαιρία για νέο συμβόλαιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ τρελό σενάριο για NBAer θρύλο - Μιλάει με ΠΑΟ - Θα κάνει το "μπαμ" ο Γιαννακόπουλος;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags