Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Τι ισχύει με το μέλλον του στο Τριφύλλι!
| 2020-01-16 10:05:00

Τα ξέρει όλα ο Δώνης - Δύσκολη η θέση του στον Παναθηναϊκό - Αυτός θα υπογράψει επέκταση;

του Νίκου Στεργίου
Τα ξέρει όλα ο Δώνης - Δύσκολη η θέση του στον Παναθηναϊκό - Αυτός θα υπογράψει επέκταση;

Η πρόκριση επί του ΠΑΣ έδωσε πόντους στο "τρένι", αλλά...

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Κακά τα ψέματα, η χτεσινή ανατροπή του Παναθηναϊκού και τελικά η πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου, γλύτωσε από φοβερές αναταράξεις τους «πράσινους». Το συναισθηματικό ξέσπασμα του Γιώργου Δώνη μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ ενδεικτικό της πίεσης του Ελληνα τεχνικού, αλλά και της γνώσης του πως ουσιαστικά, σε αυτό το παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο (όπως είχαν διαμορφωθεί τα πράγματα) έπαιζε την καρέκλα του στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Κοινό μυστικό πως η ήττα στα Γιάννινα και η αδυναμία των «πράσινων» να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους, είχε προκαλέσει την εντονότατη δυσμένεια για τον Ελληνα τεχνικό σε κορυφαίους διοικητικούς κύκλους, κάτι που φυσικά γνώριζε το  «τρένο». Προφανές ότι μετά την χτεσινή πρόκριση κέρδισε πόντους, πήρε παράταση, αλλά δεδομένος ακόμη στον πάγκο του, με τον Παναθηναϊκό να παλεύει για την εξάδα και προφανώς να έχει ακόμη δρόμο στο Κύπελλο, δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Από εκεί και πέρα, αυτό που πρέπει να καταγραφεί και από τον χτεσινό επαναληπτικό είναι η εικόνα του Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται αλλαγή δεδομένων στην απόφαση του συλλόγου να του προτείνει επέκταση συμβολαίου. Δεν έχει αποφασιστεί, δεν μιλάμε για  κάτι δεδομένο, ενώ ακόμη και αν γίνει σχετική κουβέντα (που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, είναι ο μόνος από αυτούς που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι που δεν έχει δεχτεί καν κρούση) θα πρέπει να μειώσει αρκετά τις απαιτήσεις του (αξιώνει +350.000 ευρώ…) προκειμένου η όποια προσπάθεια να έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Αυτό που πάντως καταγράφουμε εδώ είναι η αλλαγή της εικόνας του Σκανδιναβού μπακ και σιγά σιγά η μεταστροφή στα αρμόδια κλιμάκια του κλίματος για μια έστω προσπάθεια να διατηρηθεί στο ρόστερ των «πράσινων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό παρασκήνιο με Διούδη - "Έγραψε" ισπανική ομάδα για τον ΠΑΟ - "Σκάει" νέα ανακοίνωση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags