Facebook Pixel Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Εκδικάστηκε η υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης – "Υποβιβασμός εάν..." - Πότε βγαίνει η απόφαση
| 2020-01-16 17:10:00

Εκδικάστηκε η υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης – "Υποβιβασμός εάν..." - Πότε βγαίνει η απόφαση

Sportdog Team
Εκδικάστηκε η υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης – "Υποβιβασμός εάν..." - Πότε βγαίνει η απόφαση

Γιατί... αρπάχτηκαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Περισσότερες από 6.5 ώρες διήρκησε η εκδίκαση για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σχετικά με τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις σχέσεις των δύο αλλαγών.

Παρόντες στην εκδίκαση ήταν εκτός από τις δύο εμπλεκόμενες ομάδες, και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως άλλωστε είχε συμβεί και την περασμένη εβδομάδα, όχι όμως και η Λάρισα, που αποβλήθηκε από τη διαδικασία αφού το αίτημα της για πρόσθετη παρέμβαση δεν έγινε δεκτό.

Τον Ολυμπιακό, που επίσης έκανε πρόσθετη παρέμβαση παρά τις έντονες διαφωνίες του ΠΑΟΚ, εκπροσώπησαν οι Λίνα Σουλούκου και ακόμη οι δικηγόροι Χατζησαββάογλου, Καρπετόπουλος, Γιαννακού και Τσιρωνάς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση είναι δύσκολη για την Ξάνθη, καθώς δεν είχε κοινοποιήσει στην ΕΕΑ τη μεταβίβαση των μετοχών εντός του δεκαήμερου που όφειλε, αν και από την ομάδα της Θράκης υποστήριξαν ότι επικοινώνησαν τηλεφωνικά!

Από πλευράς ΕΕΑ πάντως υπήρχε διαφορετική πληροφόρηση και πιο συγκεκριμένα γινόταν γνωστό πως η Ξάνθη δεν είχε ενημερώσει για την μεταβίβαση των μετοχών που προβλέπεται από το νόμο. Πρόσθεταν μάλιστα πως σε τέτοιες περιπτώσεις εφόσον διαπιστωθεί η παράβαση, βάση Νόμου-Κανονισμού θα επισύρει υποβιβασμό του συλλόγου!

Η εκδίκαση ολοκληρώθηκε στις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης, οι ομάδες πήραν προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για να καταθέσουν υπομνήματα, ενώ η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή στα τέλη του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό είναι το άρθρο 9 που... καίει ΠΑΟΚ και Ξάνθη - Ποιες είναι οι προβλεπόμενες ποινές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags