Facebook Pixel Να τι ισχύει με Χουλτ, ΑΕΚ και Ατρόμητο
| 2020-01-18 11:09:00

Η Τούμπα… τέλειωσε κορυφαίο άσο της ΑΕΚ – Φεύγει το καλοκαίρι – Πάει σε άλλη ελληνική ομάδα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η Τούμπα… τέλειωσε κορυφαίο άσο της ΑΕΚ – Φεύγει το καλοκαίρι – Πάει σε άλλη ελληνική ομάδα;

Απογοήτευσε τον Καρέρα, αλλά υπάρχει ήδη ενδιαφερόμενος.

Μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η ΑΕΚ επικεντρώθηκε επικοινωνιακά στα ομολογουμένως πολλά λάθη της διαιτησίας του Γκρίνφελντ. Ο μεγάλος θόρυβος που προκλήθηκε από τα σφυρίγματα και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς ο Ισραηλινός δεν ήταν αρκετός για να καλύψει τις αγωνιστικές αδυναμίες των κιτρινόμαυρων.

Ένα άλλο θέμα που πέρασε στα ψιλά ήταν οι αποβολές του Νίκλας Χουλτ και του Μάρκο Λιβάγια στο τέλος της αναμέτρησης. Ο Μάσιμο Καρέρα τους κάλυψε πλήρως στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας.

«Μόνο αυτοί που έχουν παίξει ποδόσφαιρο μπορούν να καταλάβουν ότι στο 90ο λεπτό ένας ποδοσφαιριστής να κάνει κάποιο λάθος. Όποιος παίκτης παίξει 90 λεπτά μπορεί να καταλάβει για ένα λάθος του παίκτη σε μία φάση, σε μία πάσα που μπορεί να τον εκθέσει», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος τους δικαιολόγησε μεν για τις κόκκινες είναι αναμφίβολο όμως αν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή τους.

Ιδιαίτερα του Σουηδού, στον οποίο δόθηκε η ευκαιρία να ανατρέψει τα δεδομένα, μιας και το μέλλον του στην ΑΕΚ είναι αβέβαιο, αλλά τα πολλά λάθη που έκανε μεσοεπιθετικά κόντρα στον ΠΑΟΚ δύσκολα θα οδηγήσουν τον Καρέρα να του δώσει νέα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε παραδεχτεί τη στασιμότητα που επικρατεί όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Μιλώντας στην ιστοσελίδα “SvenskaFans.com” μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό είχε δηλώσει χαρούμενος στην ΑΕΚ και πως θα ήθελε να συνεχίσει να μένει στην Ελλάδα.

Πάντως σενάρια που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Νοέμβριο, υποστήριζαν, ότι ο Σουηδός μπακ δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση από τον Ατρόμητο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον έκλεισε ο Ίβιτς, έρχεται άμεσα στην Αθήνα για την ΑΕΚ - Τρομερή... ανατροπή λόγω Καρέρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags