Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ενθουσίασαν Νάγκι - Ανουάρ – Εκεί θέλει μεταγραφή" - Πρόβλεψη-βόμβα για το μέλλον του ΠΑΟ!
| 2020-01-19 18:56:00

"Ενθουσίασαν Νάγκι - Ανουάρ - Εκεί θέλει μεταγραφή" - Πρόβλεψη-βόμβα για το μέλλον του ΠΑΟ!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
"Ενθουσίασαν Νάγκι - Ανουάρ - Εκεί θέλει μεταγραφή" - Πρόβλεψη-βόμβα για το μέλλον του ΠΑΟ!

"Τέλος τα μνημόνια…". Απολαυστικός Φυλακούρης στο Sportdog.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Ξάνθη και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της Superleague.

Με αφορμή τη νέα νίκη του Τριφυλλιού, σε ένα ματς που έκαναν ντεμπούτο δύο νέοι παίκτες (σ.σ. Ανουάρ και Νάγκι) , το Sportdog επικοινώνησε με τον παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού, Τότη Φυλακούρη, ο οποίος σχολίασε τα τεκταινόμενα στις τάξεις των Πρασίνων και την αγωνιστική τους άνοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πώς είδατε τους Ανουάρ και Νάγκι στην Ξάνθη;

«Με ενθουσίασαν οι δύο καινούργιοι παίκτες.. Εντάχθηκαν σε μια νέα ομάδα και έδειξαν αμέσως τι μπορούν να κάνουν. Σκεφτείτε ότι μπήκαν να παίξουν δίχως να γνωρίζονται καλά με τους συμπαίκτες τους, εκτός έδρας σε ένα ξερό γήπεδο και τα πήγαν μια χαρά. Άλλωστε, έχουν και οι δύο παραστάσεις, δεν είναι άπειροι παίκτες. Θεωρώ ότι θα ανέβουν ακόμα περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια και ο Δώνης θα τους βοηθήσει σε αυτό».

Θέλει κι άλλες προσθήκες ο Παναθηναϊκός; Σε ποιες θέσεις θα παίρνατε εσείς παίκτες;

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και έναν-δύο καλούς παίκτες ακόμα. Εάν μπορούσα, θα έκανα μια μεταγραφή στην επίθεση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι στο κέντρο. Εκεί θέλει παίκτη ο Παναθηναϊκός. Κάποιον που να μπορεί να περάσει κάθετες πάσες γιατί αυτό είναι το στοιχείο που λείπει από την ομάδα εδώ και χρόνια. Είδατε πώς παραλίγο ο Νάγκι να σκοράρει με την Ξάνθη μετά από κάθετη μπαλιά; Έναν παίκτη που να μπορεί να βγάζει τέτοιες πάσες συστηματικά χρειαζόμαστε».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μπει στην εξάδα και να προχωρήσει στο Κύπελλο;

«Ο Δώνης έχει πετύχει να δέσει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών από διάφορες χώρες και με διαφορετικές παραστάσεις. Είναι τεράστια η αγωνία του προπονητή, το έχω νιώσει κι εγώ αυτό. Το είδαμε και κόντρα στον ΠΑΣ, που ξέσπασε. Από τη στιγμή που έχει μπορέσει να δέσει τους παίκτες, εγώ τον πιστεύω πάρα πολύ και θεωρώ ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Ειδικά με τις μεταγραφικές προσθήκες, πιστεύω ότι Παναθηναϊκός θα μπει στην εξάδα και έχει τη δυνατότητα να κάνει το παραπάνω βήμα στα νοκ άουτ του Κυπέλλου».

Ο Τότης Φυλακούρης θέλησε επίσης να σχολιάσει φλέγοντα ζητήματα του Τριφυλλιού, όπως το διοικητικό και το θέμα του γηπέδου.

«Είναι ντροπή να λέει κανείς πως ο Αλαφούζος δεν βάζει λεφτά. Έχει τους λόγους του να λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο σε κάποια διοικητικά θέματα που εγώ δεν γνωρίζω και δεν με αφορούν, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν βάζει λεφτά. Σε ό,τι του ζητά ο Δώνης έχει ανταποκριθεί και έχει φέρει τους παίκτες που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός», σχολίασε για τον Γιάννη Αλαφούζο και συνέχισε:

«Το οικονομικό είναι μεγάλο θέμα, αλλά η ομάδα θα βγει σύντομα από το “μνημονιακό” καθεστώς και θα ανέβει. Σε λίγους μήνες θα ξεμπλέξουμε από αυτή την κατάσταση με τα χρέη και θα μπορεί η διοίκηση να κάνει καλύτερες κινήσεις. Θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν μεταγραφές με πιο ακριβούς παίκτες, όχι μόνο ποδοσφαιριστές των 150 χιλιάρικων», τόνισε και στη συνέχεια μίλησε για την αναγκαιότητα του να βρει ο Παναθηναϊκός το δικό του γήπεδο:

«Ήδη ο κόσμος στηρίζει και είναι δίπλα στην ομάδα, το είδαμε και σήμερα στην Ξάνθη. Σε λίγο καιρό τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Αυτό που πρέπει να λυθεί γιατί ταλαιπωρεί τον σύλλογο εδώ και χρόνια είναι το γηπεδικό. Χρειαζόμαστε ένα γήπεδο για να έρθει ο κόσμος ακόμα πιο κοντά και να αγκαλιάσει την ομάδα. Το ΟΑΚΑ είναι ένα κρύο γήπεδο, μοιάζει κενό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει πάντα με 30.000 κόσμο στο δικό του γήπεδο», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σούπερ κίνηση Γιαννακόπουλου - "Απογειώνει" τον ΠΑΟ με τεράστια επένδυση - "Ψήνει" τρελό deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags